tylko ten akumulator musisz też dodać do koszyka i dopiero w komentarzu do zamówienia wpisać "firefox 15%"
http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_ ... x-540.htmlW zamówieniu otrzymasz również fabryczny akumulator więc będziesz miał 2 .
teraz kilka porad co do ładowania akumulatora : czas ładowania oblicza się z prostego wzoru : pojemność baterii (czyli przy tym firefoxie 1500mah) dzielisz przez moc ładowarki ( nie wiem ile ta z zestawu będzie miała ale podejrzewam że coś ok 250ma) i mnożysz razy 1.4 , liczba jaka ci wyjdzie jest przybliżoną liczbą godzin ładowania twojej baterii . Jest jeszcze 1 sposób , bardzo prymitywny i prosty : odłączasz z sieci jak bateria zaczyna robić się ciepła . Pamiętaj , ładowarka sama nie zatrzyma procesu ładowania gdy bateria będzie pełna i jak ją przeładujesz możesz na stałe uszkodzić akumulator.
co do magazynka do ten midcap ma pojemność 100 kulek , z leksza nie opłaca się kupować 1 , trzeba co najmniej 3 jeżeli chcesz tym iść w pole (używam 5 każdy na 150kul). Ja bym zaprzestał na hi-capie który jest w zestawie albo kupił więcej midów.
nie wiem czy poruszona była kwestia kulek ale sprawa wygląda tak :
0.20g większy zasięg mniejsza celność
0.23g średni zasięg , średnia celność
0.25g mniejszy zasięg większa celność
z tym że różnica zasięgu między 0.20 a 0.25 może wynieść ze 3-4m więc nie są to zbyt wielkie różnice , cięższych do tej repliki nie polecam .