[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez smok61 w 28 Lut 2011, 20:07

Właśnie skończyłem tego moda bez większych problemów. Były co prawda wyloty w różnych miejscach gry( nie tylko w elektrowni), ale można sobie z tym poradzić. Teraz pobieram "Ukryte Ścieżki 2" i mam nadzieję, że będą równie świetne jak "Ukryte Ścieżki ".
Do Oskara:
Jeśli wywala cię ciągle w tym samym miejscu to coś jest nie tak. Ja na twoim miejscu zrobił bym tak:
1. Odinstalowanie Stalkera, usunięcie moda i pozostałości po grze
2. Czyszczenie rejestru
3. Instalacja Stalkera i moda
I bardzo ważne - STANY GRY ZAPISUJEMY PRZEZ MENU GRY. Ja robiłem tak- na jednej planszy wszystkie sejwy zaczynały się za 1 np. 1a, 1b na drugiej 2, 2a. Gdy mnie wywaliło wczytywałem ostatni sejw z poprzedniej planszy.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem

Za ten post smok61 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Oskar.
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Dołączenie: 19 Wrz 2009, 12:36
Ostatnio był: 07 Lut 2018, 19:30
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 75

Reklamy Google

Postprzez r3cord w 01 Mar 2011, 00:38

Ciekawy blad.
Mam misje z dokumentami dla ducha i gdy chce przejsc z prypeci na elektrownie pod czas wczytywania crash.
jakies pomysly ?
Awatar użytkownika
r3cord
Kot

Dołączenie: 26 Lut 2011, 23:38
Ostatnio był: 29 Gru 2014, 20:25
Miejscowość: Ożarów
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 2

Postprzez smok61 w 01 Mar 2011, 07:55

Na początku gry zdarzały mi się wyloty bez loga i logiem innym niż podany na 1 stronie. W moim przypadku pomogło zmniejszenie wymagań.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Postprzez czeresniaczek1 w 01 Mar 2011, 11:09

Mam pytanie jak używać zestawów remontowych do pancerzy, przy próbie użycia pokazuje mi się komunikat "Potrzebny gruntowny remont" znajdź mechanika.pancerz zniszczony w niewielkim stopniu.
Awatar użytkownika
czeresniaczek1
Tropiciel

Dołączenie: 08 Lut 2009, 01:15
Ostatnio był: 19 Sie 2020, 15:30
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 6

Postprzez danyf w 01 Mar 2011, 11:50

nie naprawisz kombineznu poniewasz masz go za mocno zniszczony niestey ale musisz go naprawic u któregos goscia który robi naprawy.(ja, miałem jeden egzoszkielet zniszczony na poziomie conajmine 70% i tez nie mogłem) przed chwila udało mi sie naprawic kombinezon przy pomocy tych narzedzi ale miałem zniszcze nia na poziomie 25%, a niewiem przy ilu procentach mozna naprawic kombinezon zestawem narzedziowym byc moze zalezy to tez od rodzaju kombinezonu. Podejrzewam ze jest jaks dolna granica zniszcze przy której mozna dokonac napraw zestawem narzedziowym, mozliwe ze powyzej 50% zniszczen
Ostatnio edytowany przez danyf, 01 Mar 2011, 11:55, edytowano w sumie 1 raz

danyf
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Mar 2011, 11:13
Ostatnio był: 25 Mar 2011, 15:44
Kozaki: 3

2 czesc dokumentów dla hrabiego

Postprzez danyf w 01 Mar 2011, 11:52

Mam problem z znalezieniem 2 czesci dokumentów dla hrabiego. W którym miejscu na mapie w magazynach wojskowych one leza, w opisie misji napisane jest zeby szukac sladów rozbicia sie smigłowca i ponoc leza tam jeszcze jakies skrzynki jak do tej pory nie znalazłem ich i tego miejsca prosze o pomoc!!!!!! Moze nie ma ich tez dlatego ze moze zwiazane jest znalezienie tych dokumentów z jakas inna misja??!!
dziekuje i pozdrawiam

danyf
Wygnany z Zony

Postprzez Cromm Cruac w 01 Mar 2011, 12:12

Jeśli się nie mylę to te dokumenty leżą 'poza mapą'. Najlepiej wyjść poza ogrodzenie w stronę przejścia do Baru i skręcić w prawo. Idź wzdłuż ogrodzenia. Powinny być na jednym ze wzgórz.
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:27
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

2 czesc dokumnetów dla hrabiego

Postprzez danyf w 01 Mar 2011, 14:21

w magazynach wojskowych nie moge przejsc przez płot, w barze owszem udało mi sie przejsc i zanalałem 1 czesc dokumentów które lezały na tej drodzej w walizce, ale tu nie moge!!!!!
dzieki pozdro

danyf
Wygnany z Zony

Postprzez Cromm Cruac w 01 Mar 2011, 15:43

No przecież jak się idzie do Baru z Magazynów to trza przejść za płot. Można się też dostać za płot po skałach na północnym zachodzie (za opuszczonym posterunkiem)
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:27
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

2 czesc dokumentów dla hrabiego

Postprzez danyf w 01 Mar 2011, 18:18

Ok dzieki bardzo cromm juz znalazłem ale musiałem przejsc to strony tych skał i dopiero przeszedłem na druga strone bo jak próbowałem ominac płot przy wejsciu do baru i jak wchodziłem wyzej to po chwili cofało mnie badz to baru lub na droge do magazynów.
dzieki i pozdro

danyf
Wygnany z Zony

Postprzez uve w 01 Mar 2011, 19:21

No kurfa co jest z tą grą ! Mam questa od barmana żeby znaleźć kuriera w dolinie mroku i PDA, na miejscu głupek nie ma mi nic do powiedzenia. Proszę o save'a jak ktoś ma.
uve
Kot

Dołączenie: 23 Lut 2011, 18:25
Ostatnio był: 20 Mar 2011, 15:56
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Postprzez smok61 w 01 Mar 2011, 20:48

Kurier będzie z tobą rozmawiał gdy zabijesz wszystkich bandytów.
Stanisław Lem
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość