Ja jestem strachliwy, ale Laboratoria i Podziemie Agro są straszne?
Rozumiem już na samej latarce, ale włączasz jeszcze noktowizor i gra gitara. Szczerze mówiąc po ty laboratorium X18 spodziewałem się czegoś straszniejszego. Cztery snorki plus jakieś inne trzy dziwne moby, za które na początku wziąłem za latające elektro. W ogóle nawet mnie nie atakowały, nawet jak do nich strzelałem

. Najgorzej było wyjść, bo nie mogłem znaleźć wyjścia. X16 też tak samo mało, w dodatku mamy przed sobą prościutką drogę. Już myślałem, że ten tajny tunel będzie jakiś mroczny, zagmatwany, ale nic z tego. Agro podobnie. Oczywiście nie mówię, że się ani razu nie przestraszyłem, bo jak tak ci nagle snork na twarz wleci to można się zleknąć, ale chodząc nie spinałem się zbytnio
Tak do tematu - denerwują mnie te automatyczne misje np. na Wysypisku. Chodziłem kilka razy do Agropromu i ciągle wyskakiwała mi misja by obronić magazyn, wyczyścić obóz lub znowu obronić Wysypisko Biesa.
Marudziliście na te karabiny co trzeba przynieść, ale chociaż się nie powtarzają jak np. zabicie bandytów w Agropromie. Nie lubiłem tej misji przy pomóc stalkerom w Agro przy ataku wojskowych. Syf totalny, a jak mi się wydawało, że zrobiłem, to okazało się, że znowu nawaliłem