Misje i sytuacje, za którymi zbytnio nie przepadacie

Miał już dość tego bezowocnego jazgotu i przepitych mord. Wyłączył transmisję z obrad sejmu.

Re: Misje i sytuacje, za którymi zbytnio nie przepadacie

Postprzez tmatrix7 w 13 Mar 2011, 10:41

Moim zdaniem wszystkie dodatkowe questy są do D***Y!Bardzo lubię akcje z innymi stalkerami,chociaż,że są totalnymi głupkami.Wymienie kilka takich misji np:
-atak na parking z ziomkami Wilka,czyli Pietrucha itp.
-atak na obóz Powinnych z grupą Maxa.
-inwazja na siedzibę Wolności z brygadą Czachy.
-pomoc ludziom Wolności w obronie przed monolitami.
-przejęcie podziemnego parkingu i piekielny bieg przez Prypeć z innymi stalkerami-samotnikami.

Co jest najgorsze w całej grze,to to,że przez jej większość działasz sam i tylko zdany na siebie. :-/
Jak już wspomniałem questy typu zlikwiduj mutanty,zabij neutralnego stalkera przynieś artefakt,przynieś część ciała mutanta itd. są nieokreślenie nudne! :( Pozatym samotne pałętanie się po laboratoriach i łażenie po pustych terenach to też moim zdaniem sama nuda.
Założe się,że pewnie wielu mnie poprze. :)
Awatar użytkownika
tmatrix7
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 16:48
Ostatnio był: 11 Mar 2022, 11:06
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 19

Reklamy Google

Postprzez Mataczo w 14 Mar 2011, 22:28

ja nie przepadam za laboratoriami nie wiedziec czemu :)
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Postprzez Spark w 20 Mar 2011, 20:13

Nie wiem co wszyscy macie do labów. Tworzą klimat gry. Osobiście nie lubię drogi przez Czerwony Las do Zwęglacza oraz zdobycie klucza od Dzika w Dolinie Mroku.
Tak wogóle to mój pierwszy post więc pzdr dla wszystkich :wódka:
Spark
Kot

Dołączenie: 19 Mar 2011, 15:01
Ostatnio był: 08 Paź 2011, 23:15
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Postprzez Endriu92 w 20 Mar 2011, 23:10

teleporty w elektrowni, tak nudne ze az wkurzające ...
Image
Awatar użytkownika
Endriu92
Stalker

Dołączenie: 27 Gru 2009, 13:57
Ostatnio był: 21 Wrz 2025, 00:42
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 2

Postprzez Kuroi w 22 Mar 2011, 18:56

Laby, podziemia i piwnice.
Ja wolę chodzić po powierzchni i oddychać świeżym, zdrowym strefowym powietrzem :D
I nie lubię pijawek, wkurzają mnie :x

I zgodzę się z którymś przedmówca, powinno być więcej akcji, gdzie współpracuje się z innymi stalkerami.
Awatar użytkownika
Kuroi
Stalker

Dołączenie: 12 Gru 2009, 19:40
Ostatnio był: 12 Kwi 2013, 17:43
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 10

Postprzez Kondziu w 22 Mar 2011, 19:11

Atak na bazę Wolności z kompanią Czachy - rozwalamy mur, zdejmujemy snajperów, wpuszczamy chłopaków... a kilka chwil później i tak walczymy w pojedynkę bo wszyscy padli. Jak brałem tą misję spodziewałem się jakiejś większej bitwy.

Strasznie wnerwiała mnie też misja z Krugłowem - zachowywał się tak debilnie, że sam miałem ochotę go zabić.
Image
Image
Awatar użytkownika
Kondziu
Kot

Dołączenie: 22 Mar 2011, 18:33
Ostatnio był: 28 Mar 2011, 16:43
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Viper 5 9x18

Postprzez Oleg Gusarow w 22 Mar 2011, 22:13

Ja nie lubię misji w Agropromie. Czemu? To bezsensowna strzelanka...
Macie racje, wszystkie poboczne misje są do luftu... ale najgorszą jest chyba misja z Kruglowem... I epizod z dziczy i pomiary w jantarze... Ponad dziesięć razy wczytywalem bo dziesięć razy bezsensownie ginął.
Image
Awatar użytkownika
Oleg Gusarow
Kot

Dołączenie: 22 Mar 2011, 18:39
Ostatnio był: 04 Maj 2011, 16:19
Miejscowość: Zona to mój dom - stamtą pochodzę, tam jestem i tam umrę...
Ulubiona broń: Sniper Obokan

Postprzez El Diablo w 22 Mar 2011, 23:36

Kondziu napisał(a):Strasznie wnerwiała mnie też misja z Krugłowem - zachowywał się tak debilnie, że sam miałem ochotę go zabić.

I tu się zgadzam! Raz nawet wyłapałem chyba jakiegoś zwisa bo skubany doktorek takiego focha strzelił ze w ogóle nie chciał za mną iść :-/ Do tego dorzucam spacer do mózgozwęglacza, taki jakiś przynudnawy :| Powrót po wyłączeniu tego ustrojstwa gdy wokół pełno wojska jest znacznie ciekawszy :wink:
Image
Awatar użytkownika
El Diablo
Tropiciel

Dołączenie: 09 Gru 2008, 22:17
Ostatnio był: 05 Paź 2021, 14:47
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 53

Postprzez Realkriss w 23 Mar 2011, 16:23

Na mnie łaskawie Krugłow się tak obraził, że jak chciałam wejść do bunkra naukowców, to wyzywał mnie po ichniemu i strzelał przez zamknięte drzwi.
Musiałam bydlaka ubić strzelając długą chwilę do jego ręki z pistoletem wystającej z tych zamkniętych drzwi.
Totalna psychodela.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 882

Postprzez Krzysiek12m w 03 Kwi 2011, 12:12

Ja nie lubie chodzenia po tych laboratroiach jakoś tak nieswojo się tam czuje i wogóle. Po prostu strasznie tam jest ma się chęć stać przez cały czas tyłkiem do ściany żeby ci go coś nie odgryzło. Szczególnie strasznie jest jak grasz na słuchawkach a tu nagle coś ci się drze za plecami to normalnie z krzesła czasem można spaść :E
Gdy twoi koledzy zginą, nie poddawaj się.

Krzysiek12m
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Sty 2010, 12:02
Ostatnio był: 17 Maj 2011, 08:51
Miejscowość: Скадовск
Ulubiona broń: PMm

Postprzez Kudłaty w 08 Kwi 2011, 11:22

Ja jestem strachliwy, ale Laboratoria i Podziemie Agro są straszne?
Rozumiem już na samej latarce, ale włączasz jeszcze noktowizor i gra gitara. Szczerze mówiąc po ty laboratorium X18 spodziewałem się czegoś straszniejszego. Cztery snorki plus jakieś inne trzy dziwne moby, za które na początku wziąłem za latające elektro. W ogóle nawet mnie nie atakowały, nawet jak do nich strzelałem :D. Najgorzej było wyjść, bo nie mogłem znaleźć wyjścia. X16 też tak samo mało, w dodatku mamy przed sobą prościutką drogę. Już myślałem, że ten tajny tunel będzie jakiś mroczny, zagmatwany, ale nic z tego. Agro podobnie. Oczywiście nie mówię, że się ani razu nie przestraszyłem, bo jak tak ci nagle snork na twarz wleci to można się zleknąć, ale chodząc nie spinałem się zbytnio

Tak do tematu - denerwują mnie te automatyczne misje np. na Wysypisku. Chodziłem kilka razy do Agropromu i ciągle wyskakiwała mi misja by obronić magazyn, wyczyścić obóz lub znowu obronić Wysypisko Biesa.
Marudziliście na te karabiny co trzeba przynieść, ale chociaż się nie powtarzają jak np. zabicie bandytów w Agropromie. Nie lubiłem tej misji przy pomóc stalkerom w Agro przy ataku wojskowych. Syf totalny, a jak mi się wydawało, że zrobiłem, to okazało się, że znowu nawaliłem :D
Awatar użytkownika
Kudłaty
Stalker

Dołączenie: 01 Kwi 2011, 21:26
Ostatnio był: 23 Gru 2017, 07:11
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 4

Postprzez Rusznikarz w 25 Maj 2011, 20:32

Ja nie lubię przebiegu do sarkofagu i rzeźni wewnątrz niego, mimo Iż mam egzo i Vintoreza to i tak łatwo dostaję w tyłek np: podczas przeładowywania magazynka, ale reszta jest fajna szczególnie katakumby w Agropromie zawsze się boje mimo iż przeszedłem grę parę razy. :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Image
Awatar użytkownika
Rusznikarz
Kot

Dołączenie: 30 Mar 2009, 08:02
Ostatnio był: 05 Paź 2015, 15:47
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 2

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości