Pesym80 napisał(a):Co do zniknięcia przedmiotów to tak ma być, to jedno z czterech "okradzeń" postaci w grze. Jak położysz ekwipunek obok niego to Ci go pozbiera.
Gdzie szukać pendrivów jest pokazane w pierwszym poście z opisem przejścia głównego wątku, są filmiki.

Krol1979, mirek22.

Pesym80 napisał(a):No faktycznie, filmiku nie ma, szkoda. Spróbuję opisać gdzie one są:
Po pierwsze wszystkie leżą w tym samym rejonie więc nie musisz oblatywać całej mapy.Jak już przeskoczysz przez płot to idziesz w kierunku zabudowań baru. jak chwilę między nimi pobiegasz to musisz znaleźć wybebeszony kontener na śmieci, wiesz taki jak na bagnie w Agropromie. Tam będzie pierwszy plecak z pendrivem. Już z tego miejsca będzie widać placyk z metalowymi, chyba pomarańczowymi, trzem kontenerami. Tylko jeden jest otwarty i w środku ma drugi plecak z pendrivem. No i ostatni, tego najtrudniej zobaczyć bo leży w trawie. Na tym samym placyku jest taka leżąca na boku płyta z podpórkami i drabinką (jak przy wejściu do X-18), plecak jest za nią, między podpórkami. Musisz blisko podejść żeby go zobaczyć. No mam nadzieję że to wystarczy. Powodzenia.

FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...czarnobyla pl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil

chmiel25 napisał(a):cze wam all mam taka wielka prosbe cz ktos znalazl wszytkie amulety jak tak to niech ktos podpowie gdzie i jak znalesc (ilustracje poprosze) bede bardzo wdzieczny i stawiam kozaki hehehhe![]()

Pesym80 napisał(a):Chmiel25 - czytałeś podpowiedzi z pierwszego postu, jak znaleźć amulety? Dosyć jasno jest tam podane. Nie uzbierasz wszystkich amuletów tak sobie, od razu spacerkiem. Niektóre pojawią się dopiero jak pchniesz fabułę do przodu, inne są na lokacjach do których można się dosyć późno dostać. Jak Ci któregoś brakuje mimo że jesteś już daleko w modzie, to powiedz mi którego, (w 1 poście są ponumerowane) to Ci napiszę dokładnie gdzie go szukać.
P.S. Cały amulet jest wypasiony.
Krol1979 - kozaki stawia się klikając na "postaw" pod awatarem użytkownika.Pomogłem?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości