XXX2pacXXX napisał(a):Mam pytanie dlaczeg na komputeżę na niebie ma zamiast chmur kształty choinek???
A nalaptopie niemam a lapatop jest gorszy

XXX2pacXXX napisał(a):navidia geforce 6250se 256 mg 2gb ram 4400Ghz

klak196 napisał(a):wie ktoś gdzie jest drugi rozbity helikopter z bronią i dokumentami dla hrabiego

smok61 napisał(a):Wchodzisz do X18. Schodami schodzisz poziom niżej. Przechodzisz przez otwarte drzwi z zamkiem szyfrowym i schodami na niższy poziom. Na tym poziomie leży kopacz, w rogu jednego z pomieszczeń. Szukaj za dużym, okrągłym zbiornikiem.

Pesym80 napisał(a):To ten dom, tylko ja zabrałem z niego amulet zanim pojawia się w nim pole teleportujące nas na środek wioski. Za landrynki Mnich w wiosce powie Ci jak się tego pozbyć. Jak nie masz landrynek to masz pecha, ciężko je znaleźć, u mnie były u Majora w Kordonie ale inni pisali że u nich nie.

Pesym80 napisał(a):Mnich, jak dasz mu landrynki, mówi że w tym domu za dnia siedzą poltergeisty i to przez nie przenosi Cię na środek wioski. Daje Ci zadanie żeby przyjść nocą, jak wychodzą na łowy i wtedy je wykończyć. Ale jak nie dostaniesz od niego tego zadania to wątpię żebyś coś na to poradził. Załatwiłeś już Majora? Nie miał landrynek? Czy już zjadłeś?

chmiel25 napisał(a):Pesym80 napisał(a):Mnich, jak dasz mu landrynki, mówi że w tym domu za dnia siedzą poltergeisty i to przez nie przenosi Cię na środek wioski. Daje Ci zadanie żeby przyjść nocą, jak wychodzą na łowy i wtedy je wykończyć. Ale jak nie dostaniesz od niego tego zadania to wątpię żebyś coś na to poradził. Załatwiłeś już Majora? Nie miał landrynek? Czy już zjadłeś?
Pesym08: Dzieki za pomoc ale landrynek nie mialem przy Majorze ?? Powiedz czy istnieje jakas kombinacja zeby to ominac te cholerstwo kazda pomoc sie przyda ??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości