Pesym80 napisał(a):bebek - grawigun nie zużywa żadnej energii, cały czas działa tak samo, nawet superpijawkę nim podnosiłem. Nie wiem z czym masz problem. Komputer w X-10 jest w pomieszczeniu, którego część jest oddzielona taką ścianką z szybkami (czy jakoś tak) i w tej oddzielonej części są biurka z monitorami, jednostka centralna od kompa powinna też tam stać.
Krol1979 - fragmENt mapy stary, nie fragmęt.Jeżeli zdobyłeś notatkę przy najemniku w Dolinie Mroku podczas likwidacji naukowców, to masz piąty fragment ale to numeracja z postu. Możliwe że gra numeruje fragmenty inaczej. Nie wiem, nie sprawdzałem. Zobacz na podstawie opisu z postu, którego fragmentu nie masz a ja w miarę możliwości postaram się Ci opisać gdzie go zdobyć.

Pesym80 napisał(a):Groza leży obok Strachu i Przerażenia.A na serio: Wystarczy wpisać w wyszukiwarce i masz jak byk, że można ją czasem u handlarza Wolności dostać. Poza tym Monolitowcy z tym latali, Fantomy to miały, co za problem było ją zdobyć?

Pesym80 napisał(a):Czyli ten od Monolitowców z X-18 masz, tak? To którego wg. opisu w pierwszym poście, dokładnie Ci brakuje?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości