Rada dla wszystkich co robią zdjęcia swoim pracom: większość aparatów (i coraz więcej pstrykadełek w komórkach) ma coś takiego jak "tryb makro". Do robienia fotek papierom jak znalazł.
Fajny strój Stalkerki... taki obcisły. Na pewno żaden Stalker nie zwróciłby na to uwagi.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
No, no, no, o to właśnie chodzi Dlatego jestem na nie jeśli chodzi o babki w Zonie. Musiałaby taka zarzucić na siebie jutowy wór, żeby żaden "wygłodniały" chłop nie zwrócił na nią uwagi, ale to raz, że byłoby niepraktyczne to dwa - straciłaby w ten sposób jakiś tam pierwiastek kobiecości jak dla mnie. Dlatego paniom w Zonie mówię: niet!
@Terminus, co do twojej sugestii: wiem, że istnieje takie urządzenie jak skaner i pracuję nad tym...
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem