Ulepszony ekwipunek

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez shadow-face w 25 Cze 2007, 01:15

PO rozpoczeciu gry, male trele z wilkiem, a potem sprint w strone parkingu ( zadanie od wilka). Po drodze mijamy rannego biedaka, ktoremu to najczesciej udzuelamy pomocy i tuz obok stoi buda. Po wejsciu do niej po prawo stoja dwie skrzynie i blaszana walizka. Po rozwaleniu jej mamy PMm z tłumikiem, naboje i gaziki.

Na agropromie, po przeszukaniu ciał, dostajemy info o skrytce na daszku. Od razu ostrzegam, ze po uratowaniu kreta pełno tam wojska i amunicji sporo mozna stracic.
Wracamy sie za plot, gdzie na dziendobry otwieraja do nas ogien.Po drabinie na dach i stopniowo zdejmujemy wojsko. Czasem trafi sie kmiec, ktory bedzie ladował sie na dach przez otwór, ale tumany zawsze informuja nas o swoich poczynaniach komentarzami.
Po oczyszczeniu, ktores z zwłok poinformuja nas o skrytce na dachu.

Postac swa nalezy ustawic twarz zwrocona w strone przejscia pod budynkiem, tego nieopodal rur tak aby bylo widac zaparkowany kamaz. Stojac nie blizej niz 4metry i nie dalej niz 6 od tego wejscia, postac swa skieruj o kat nie wiekszy, ani tez mniejszy od 90 wtedy to ukaze nam sie drabina rdza wiekowa pokryta. Na gore wdrapac sie nalezy, by po chwili przeskoczyc nad rurka, ktora nam zawadza ( Bog jeden wie co tamtedy plynie) i waszym oczom ukaze sie skrzynka jak na ryby sie zawsze bierze,( pozostawiona pod zagieciem) a w niej tłumik niby kompadybilny z kazdym rodzajem kalibru i co nieco amunicji. W efekcie pasował mi jedynie do Vipera albo AKM 74/2U
Awatar użytkownika
shadow-face
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 10:43
Ostatnio był: 13 Lis 2014, 00:05
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Reklamy Google

Postprzez Nosenation w 16 Lip 2007, 20:35

Znalazłem Merc Suit w 1 obozie, mam v1.003, w której wersji jest zamiast niego Stalker Suit?
Awatar użytkownika
Nosenation
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2007, 17:57
Ostatnio był: 30 Sie 2008, 11:23
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 0

Postprzez Microtus w 17 Lip 2007, 07:57

Stalker suit był tylko w wersji nie spatchowanej czyli v1.000.
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Postprzez nagyatsu w 21 Lip 2007, 17:10

Ja dotychczas znalazłem Kombinezon Najemnika. Znajduje się on w agropromie w Budce Strażniczej. Dokładniej w budce po lewej gdy wejdziemy w bramę gdzie mamy pierwsze starcie z wojskiem i zadanie Pomóż Stalkerom.
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo

Postprzez Michu w 22 Lip 2007, 01:28

Kurtka Bandytow-Oboz Powinnosci,magazyny wojskowe,wchodzimy po drabince na znajdujacy sie nieopodla daszek,i jest w jednej ze skrzyn,czytam lezy kolo niej xP.

P.S -A mozna gdzies jeszcze znalezc tlumik ?
Bo ja nigdy owego nie posiadalem ;|
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez Jameson w 22 Lip 2007, 10:14

Nie wiem czy to sie liczy :wink: jak znalazłem ulepszonego tundera na naboje 5.45 te z ak-74 i obokana. Miał jakiś gościu z powinności koło baru. Ale polazł walczyc ze ślepymi psami i nibypsami i go zabiły a ja szybko zabrałem mu bron :D .
Awatar użytkownika
Jameson
Kot

Dołączenie: 18 Lip 2007, 21:42
Ostatnio był: 02 Sie 2007, 16:34
Miejscowość: Chernobyl

Postprzez RogueTrooper w 22 Lip 2007, 14:06

Michu napisał(a):P.S -A mozna gdzies jeszcze znalezc tlumik ?
Bo ja nigdy owego nie posiadalem ;|

1. jest w ciężarówce na wysypisku w ostatniej po prawej idąc od strony ogniska. Trzeba się trochę namęczyć żeby tam wskoczyć. Tłumik jest w pudełku pod deską.
2. jest na dachu gospodarstwa w Kordonie obok posterunku mjr. Kuzniecowa. Trzeba wskoczyć na stojącą ciężarówkę a później na dach. Tłumik jest w skrzyneczce w miejscu gdzie "niski" dach spotyka się z "wysokim" (fajnie brzmi nie?). Jakby były jeszcze problemy to za jakiś czas wrzucę srceeny.
Image
Awatar użytkownika
RogueTrooper
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 17:00
Ostatnio był: 18 Gru 2013, 22:44
Miejscowość: Czarnobylska Elektrownia
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 3

Postprzez Michu w 22 Lip 2007, 19:39

Skriny bylyby mile widziane :).Bo zamierzam od nowa gierke przejsc xD.ALe teraz uzbroic sie w extra ekwipunek ;].
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez donciu w 23 Lip 2007, 11:31

Pewnie mnie wypiejecie , jaki to ze mnie leszcz ( :wink: ) ale gdzie można znaleźć bądź ew. kupić Military Stalker Suit ? Bo ja tylko w Prypeci jeden znalazłem a jest mega zajebiasczy :(

Hm ... Storming Obokan - w Dark Valley w obozie bandytów jeden kolo w czarnej pelerynie go bedzie miał. Ten obokan jest potrzeebny do wykonania misji w barze od gościa z DUTY.
Awatar użytkownika
donciu
Tropiciel

Dołączenie: 22 Lip 2007, 13:21
Ostatnio był: 03 Lut 2013, 13:10
Miejscowość: Świebodzice / ?????????
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez nagyatsu w 23 Lip 2007, 11:55

hmmm kupić? No mi sie wydaje że u barmana lub Siodorovicha.... ^^ U barmana dostajesz jednego za wykonanie któregoś zadania...
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo

Postprzez donciu w 23 Lip 2007, 12:30

Ulepszony kombinezon Freedom - zbrojownia w bazie freedom

SGI Snajperka - ziomki pilnujące wejścia do bazy freedom

Zesnajperzony TRs 301 - baza najemników w Army Warehouses

Kora z tłumikiem - ma go niejaki sparrow w Jantarze , pokazuje się po wyłączeniu generatora w labolatorium.

Ulepszony Walter - ma go Mole w Agropromie (od niego bierzemy info o Streloku)
Awatar użytkownika
donciu
Tropiciel

Dołączenie: 22 Lip 2007, 13:21
Ostatnio był: 03 Lut 2013, 13:10
Miejscowość: Świebodzice / ?????????
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez Maciejos w 23 Lip 2007, 13:13

30 Flaszek wódki
3 Karabiny AK-47
1 karabin AK-47 szybkostrzelny
Celownik optyczny do AK-47
Kurtka bandytów
Jeszcze iny nie pamiętam jaki kombinezon

Znalezsc to można w budynku w którym mamy uratować gościa z powinności zadanie rozpoczyna sie od uratowania przez Naznaczonego żołnierza z powinności po rozmowie z nim i jeszcze jednym mówi nam o budynku w którym jest wieziony żołnierz pokój w którym sie to znajduje jest na pietrze albo na parterze wejdziemy do niego przez kraty .

jeśli nie zrozumieliście tego to powiem prościej zadanie od barmana z odnalezieniem 2 klucza do laboratorium X-16 pomieszczenie jest w którymś z budynków :)
Maciejos
Kot

Dołączenie: 04 Lip 2007, 00:04
Ostatnio był: 28 Lip 2007, 14:51

PoprzedniaNastępna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości