przez Gabriel w 08 Sie 2011, 16:30
Według mnie Rage będzie fajną gierką, ale 22 giga to trochę sporo. Ciekaw jestem jaka grafika będzie potrzebna, ile Ramu itd. ale podobno będzie się doczytywało z dysku więc wg. mnie RAM max. będzie wynosił może z 3 giga na full HD options. No i grafika to na pewno będzie z 512 mb i sm 3.0 czy jakoś w tej granicy. Ja osobiście na Rage czekam bo Metrem nie da się żyć wieczność jak i STALKEREm i Falloutem. Na dodatek fajnie latają za bohaterem te stworki na wszystkich trailerach, klimat jest jak i fajne giwery. Brak tylko fizyki z Red Factiona. Na dodatek będzie jak w Crysisie - rpg fallout idzie do innego pokoiku zostawiając za sobą brudne miasta, metro...nie wiem sam ale STALKER to na pewno na pamiątkę da klimat i zaszczucie, jeśli zabijanie potworów nie będzie czystą przyjemnością. Dla mnie STALKER rządzi, ale atakowanie innych z jakiej strony chcesz to jest coś. Giwery czyli maszynówy i kosiary na prąd oprócz zwykłych wydmuchiwaczy ołowiu to coś w porównaniu do niektórych broni, ale moim zdaniem powinni trochę to dopieścić. A co z id 5 tech? Ja sobie kupuje na następny rok nowego kompa bo ten się rozlatuje na lepszych produkcjach więc Nvidia 512 by się przydała dla Rage'a. Jest to gra na którą czekam od momentu kiedy o niej usłyszałem - już pierwszy screen mi mówił " oho idzie zawodnik o miano najlepszego post apokaliptycznego jeźdźca, oczywiście zaraz po STALKERZe" druga to oczywiście SKYRIM, ale najlepsze emocje we mnie budzi STALKER2. No, ciekawe kto wygra zawody wśród amatorów i koneserów brudnych dzieł sztuki. Rage ma jeszcze fajny inferejsik, taki niezbyt spory i ciekawy. Może i jest grafa ale mi przypadł do gustu kartonowy świat post apokaliptycznego Carton Network - Borderlands i oczywiście X - Ray za swe prześmieszne bugi postaciowe itd. A czy w Rage można będzie się pośmiać? Zobaczymy. I mam przede wszystkim nadzieje że znajdzie się kilka ukrytych smaczków dla fanów by mogli znajdywać tajemnicze szczegóły. I czy fabuła będzie przyswajalna...i szczegółowość obiektów, postaci i potworaków. Ale giwery są fajne a w szczególności przypadła mi do gustu modyfikacja kałachopodobnego pistoletu i rewolwer wyglądający jak pistolet.
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.