Oby najbliższa jesień była pełna pięknych, deszczowych liryków na naszych szybach i w naszych sercach.
wstawiony przez kogoś z Aruby. Miło. Ciekawe jak to jest słuchać polskiego przez kogoś, kto mówi od urodzenia w hiszpańskim, albo jakimś innym pokręconym języku. Z tymi naszymi ściapaćami i rzeźniżuchami... Piękna molestacja umysłu. Duchowa może nawet.
Było pięknie i romantycznie.
:
Czas na Storm. Stare już to to i wiele wódy się przy tym przelało, wiele drew i "kiełbachy" opaliło. I pewnie jeszcze wiele przeleje i stuffu przepali. No i na zdrowie.
Jesiennieje. Moja Zona już zaczyna ostrzyć swoje pazurki na Heroes. U Nas zazwyczaj jesienią ta gra króluje na kompie, dzisiaj już mnie namawiała na preordera HVI.
:
:
:
„Et aux horions, l’on verra qui a meilleur droit" — Jeanne d’Arc
Za ten post Papa Mobile otrzymał następujące punkty reputacji:
Hans Zimmer "Time" - dołujące i skłania do refleksji. Więc ja ze względu na to, że zaraz idę spać sobie odpuszczę słuchanie tego. Popłaczę się jeszcze.
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Jak było to wielkie przeprosiny, ale dużo tutaj kart i trudno przeszukiwać. Tak więc coś z Polski:
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
Za ten post Gabriel otrzymał następujące punkty reputacji: