Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Tajemniczy w 23 Sie 2011, 20:09

Też nienawidzę reklamy "Olłejs". Gdyby zastanowić się nad przesłaniem tej reklamy to wychodzi nam że piękna kobieta musi nosić podpaski "Olłejs". Czyli najpierw zamiast imienia dziewczyny musimy poznać jej markę podpasek i sprawdzić czy dobrze wchłaniają... :facepalm: To jest chore i obrzydliwe dla mnie :mad:
To też jest wkur.. reklama
:

Zacytuję najlepszy według mnie komentarz tej reklamy na YT
"Jak taka ta kupka zdrowa to ją @#$%^ zjedz"

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Afrose.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Reklamy Google

Postprzez Afrose w 23 Sie 2011, 20:24

OFF-TOPIC-
Ale niektóre reklamy są fajne :D np.

:

Albo ale to już z radia.....

:

:

Reklamy z sercem i rozumem wymiatają......

EDIT: Reklama always po czesku + tlumaczenie :D

:

Ostatnio edytowany przez Afrose 26 Sie 2011, 18:58, edytowano w sumie 3 razy

Za ten post Afrose otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Igi07.
Awatar użytkownika
Afrose
Tropiciel

Dołączenie: 04 Lis 2010, 16:10
Ostatnio był: 16 Lip 2019, 18:35
Miejscowość: Stacja "PROSPEKT MIRA"
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 54

Postprzez Dżuz w 24 Sie 2011, 19:50

Była jeszcze taka mega durna reklama chyba odświeżacza powietrza, w której jakiś gówniarz żalił się mamie, że on nie chce srać w domu tylko u Tomka, bo u niego ładniej pachnie :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Matka jak słyszała tego bęcwała, dostawała białej gorączki :E

A letnią porą do szewskiej pasji ( :P ) doprowadzają mnie dziunie w japonkach - klapki dla mnie = prototypowy model obuwia aseksualnego. Takie coś to pod prysznic albo na basen a nie ulice miasta. I ciągle to <klap-klap, klap-klap> To już sandalony są o niebo lepsze, byle bez skarpet i nie to plastikowe coś a la gladiator :wink:

I te panie (panowie w sumie też) o niemal gargantuicznych gabarytach, które nie potrafią dobrać stroju do figury, co latem prowadzi do skrajnie karykaturalnego widoku na ulicach. Cóż poradzę, że im gorąco skoro to godzi w moje poczucie estetyki :[
Ostatnio edytowany przez Dżuz, 24 Sie 2011, 21:07, edytowano w sumie 1 raz
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Dzisiaj, 06:42
Miejscowość: Frogville
Kozaki: 255

Postprzez KoweK w 24 Sie 2011, 19:59

Wpieniają mnie avatary z calebem...
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Greyeeh.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:14
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Tajemniczy w 24 Sie 2011, 20:53

@xKoweKx
Mnie też. I jeszcze te "bladzie" :-/ . Te 2 programy mnie dobijają
:

:

Bezsensowne, głupie seriale o "trudnych sprawach". Bez żadnego sensu i z zawsze wiadomym zakończeniem- najczęściej bliski przyjaciel rodziny przyznaje się do błędu,płacze i przeprasza i wszyscy są happy. Poza tym reżyserem tych 2 "superprodukcji" Polsatu jest Okił Kimachow reżyser "Świata według Kiepskich" więc wiadomo na jakim poziomie są te seriale- głupie zapychacze czasu antenowego. Głupie są jeszcze te reklamy "Kosmodysku" i opasek dra Levina- taką opaskę to ja sam mogę sobie zrobić-to jest po prostu naciąganie chorych ludzi na rzeczy które szkodzą a nie pomagają.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Postprzez Soviet w 24 Sie 2011, 21:41

Tajemniczy napisał(a):Te 2 programy mnie dobijają.

To nie oglądaj.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Pijawol w 26 Sie 2011, 15:57

Żule, menele i inne ścierwa.

Idę kiedyś z kolegami - patrzymy - na ławce śpi jakiś menel, obok leżą buteleczki z Vódką i kilka kapselków od piwka. Nie mogliśmy się powstrzymać - każdy wziął po jednym kapslu i powoli, powoli... położyliśmy mu ładną koronę z kapsli na łeb. Wszyscy przechodzący mieli ubaw, że hej. :E :E :E

Za ten post Pijawol otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kapucha,
Negative Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: 31 Mar 2026, 08:49
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Postprzez Tajemniczy w 26 Sie 2011, 18:32

Pijawol napisał(a):Żule, menele i inne ścierwa.

Idę kiedyś z kolegami - patrzymy - na ławce śpi jakiś menel, obok leżą buteleczki z Vódką i kilka kapselków od piwka. Nie mogliśmy się powstrzymać - każdy wziął po jednym kapslu i powoli, powoli... położyliśmy mu ładną koronę z kapsli na łeb. Wszyscy przechodzący mieli ubaw, że hej. :E :E :E

Według mnie to niezbyt zabawne nabijać się z takiego człowieka :facepalm: . Nie każdy menel to degenerat społeczny bez wykształcenia, zdarzają się wśród nich i ludzie inteligentni którzy nie poradzili sobie w życiu i doprowadzili się do takiego stanu. Według mnie to nie jest śmieszne, tylko żałosne. Owszem niektóre żule są wkurzające, ale lepiej im pomagać a nie robić z nimi kawały.

Uwagi moderatora:

Znowu cytujesz ostatnią wypowiedź, ile można gadać, warn. - Wheeljack
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Postprzez Bulls w 26 Sie 2011, 22:13

Mnie denerwuje głównie
- nasz rząd bo tylko się kłócą :facepalm:
- mój bolący ząb :+:
- rachunek za prąd ( za wysoki :E )
- mam sąsiada pijaka :wódka:
- kończą się wakacje :(
- awantury na moim osiedlu :!:
ciągle się tłuką o byle co :facepalm:
Awatar użytkownika
Bulls
Kot

Dołączenie: 23 Sie 2011, 21:33
Ostatnio był: 10 Cze 2012, 12:17
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 2

Postprzez kapucha w 27 Sie 2011, 09:46

Tajemniczy napisał(a):Według mnie to niezbyt zabawne nabijać się z takiego człowieka :facepalm: . Nie każdy menel to degenerat społeczny bez wykształcenia, zdarzają się wśród nich i ludzie inteligentni którzy nie poradzili sobie w życiu i doprowadzili się do takiego stanu. Według mnie to nie jest śmieszne, tylko żałosne. Owszem niektóre żule są wkurzające, ale lepiej im pomagać a nie robić z nimi kawały.

Właśnie jeśli żulem zostaje wykształcony człowiek, który stoczył się na dno przez słabość do alkoholu to wzbudza on we mnie jeszcze większą niechęć i pogardę. Tylko łażą, bełkoczą i zaczepiają ludzi. Często nawet pozbierać puszek na winko nie łaska, tylko żebrzą pod sklepami, a jak dasz bułkę to wyrzucą bo za to wódy nie kupią. Mi ich nie szkoda, gardzę nimi i nie mam zamiaru im pomagać, skoro z własnej głupoty doprowadzili się do tego stanu.

Sorki za offtop.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Tajemniczy w 27 Sie 2011, 11:08

@kapucha
A skąd wiesz, że tacy ludzie staczają się przez słabość do alkoholu? Przecież taki ktoś mógł stracić pracę, rodzinę lub kogoś bliskiego i przez brak pomocy innych zaczął szukać ulgi w alkoholu. Proste? Piszesz że tobie ich nie szkoda. A skąd wiesz jaki ty będziesz w przyszłości, jak się tobie życie ułoży? Jak się będziesz czuł gdy nikt ci nie pomoże, zostaniesz sam bez nikogo, nie będziesz miał nadziei na lepszy los? Zastanów się nad tym.
Sorry za offtop.

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive The Witcher,
Negative riv8.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Postprzez kapucha w 27 Sie 2011, 20:51

Tajemniczy napisał(a):przez brak pomocy innych zaczął szukać ulgi w alkoholu. Proste?

Noo.. jeżeli uważasz, że szukanie pomocy we flaszce to pierwszy który przychodzi do głowy, podstawowy, prosty i oczywisty sposób na rozwiązanie problemu to coś tu jest nie tak :-/ .

Żeby nie było offtopu to nie lubię alkoholików, narkomanów, anorektyczek i grubasów. Wszyscy wymienieni doprowadzili się do swojego stanu przez głupotę i na własne życzenie. Nikt ich nie wiązał i nie pompował żarcia/wódy/prochów do gardła czy gdzie tam na siłę, ani nikt ich nie głodził. Najpierw robią z siebie to "coś" a później ktoś inny musi ich z tego wyciągać jak wcześniej nie zdechną.

Sprostowanie co do grubasów:
:

Co do grubasów, nie mam nic do umiarkowanego otłuszczenia, które nie przeszkadza przy poruszaniu się i uprawianiu sportów. Sam do szczupłych nie należę :wink: . Chodzi mi o hardkorowe przypadki po 300-400kg, w których delikwent ma zagrożone życie (przez otłuszczenie narządów) i podróż do kibla się wysr*ć to droga ponad ich siły.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość