Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Jak już jesteśmy przy tym "filmie Tarantino", nie da się nie wspomnieć tego kawałka - z jednego z moich ulubionych filmów - autorstwa dość znanego pana. Bardzo przyjemna nuta.
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Forum o stalkerze, temat muzyczny kipiący od nowych postów codziennie, a ja nigdy nie wrzuciłem piosenki która najbardziej kojarzy mi się ze S.T.A.L.K.E.R.em - ale nie tylko, bo jeszcze wczesną ciepłą jesienią i klimatycznymi wieczorami.