Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!
Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy. - A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi
Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
I zespół który ubóstwiam i jestem od niego uzależniony czyli Shpongle, tudzież co mi codziennie zatruwa mózg:
:
:
:
:
:
A to już naprawdę dla miłośników mocnych, mrocznych, minimalistycznych technicznych brzmień (psy-tech aka tec-trance)... reszta puści pawia (na ich podstawie testuję możliwości głośników i suba):
:
:
:
:
:
Ostatnio edytowany przez Glaeken, 02 Paź 2011, 12:30, edytowano w sumie 1 raz