Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
scigacz1975 napisał(a):A próbowałeś opcji "chciałbym coś kupić" albo "co masz na sprzedaż". Zresztą pisałem że tak było w TT2 - ale myślę że tego akurat nie zmieniali.
dobra już wszystko mam , ale odjazdowe te snajperki. Słuchaj mam jeszcze jeden nierozwiązany problem chodzi o GRAWIKOMBINEZON(czy jakoś tak) żeby ulepszyć u Mańkuta jeden ze znalezionych w bazie wojskowych muszę Mańkutowi dać jakiś "mezo-hiper artefakt" coś jakby ognista kula. Tylko że od nikogo nie dostałem takiej receptury transmisji.
Recepturę transmutacji Ognistej Duszy - bo chyba Ci chodzi o ten artefakt powinieneś dostać od Wilka za pomoc przy odbiciu wioski kotów z rąk bandytów.
plecaki w X-16 i X-18 przeszukałem nic nie znalazłem a od wilka nie dostałem żadnej receptury, tylko od tego kolesia który przetrzymywany jest przez bandytów w tej wiosce , ale to była inna receptura
Witam, być może to głupie pytanie ale je zadam... żeby mieć pewność Jak rozumiem trzeba mieć zainstalowany najpierw mod ZEW MONOLITU (rosyjski) i dopiero można instalować Ukryte ścieżki PL? Czy można korzystać z Smart Mod Manager'a?
Pobierasz to co Ci dam niżej, rozpakowujesz, wrzucasz gamedatę do folderu z grą i odpalasz. Pamiętaj aby skopiować gamedatę z patchem do gamedaty z Ukryte Ścieżki.
Nie musisz instalować rosyjskiego moda. Podstawą jest zainstalowany S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla, koniecznie w wersjii 1.0004 i do tego wrzucamy od razu Ukryte Ścieżki PL. Przeczytaj dokładnie pierwszy post.
"Mimo drutów, wież i strażnic Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono"
A w której części fabuły kolega jest? Bo jeżeli właśnie uwolniłeś się spod złej mocy monolitu. To zbieraj wszystkie antyrady które możesz i po odbiciu bazy na magazynach z rąk wojskowych. To dokładnie przeszukaj koszary, znajdziesz tam kilkanaście puszek konserw. I jeszcze jakbyś miał kilka apteczek przy sobie to możesz zrobić kuracje antyradową. 3 antyrady -> 2 puszki konserw -> apteczka i powtórz to kilka razy. Jeden taki zabieg to usunięcie około 60 RTG.
Mhh wiem ze to stary mod ale akurat teraz mam czas se pogrywać w stalkera i mam pewien problem. Za nic nie mogę znaleźć tego drugiego artefaktu dla doktorka -_- po prostu go nie ma... szukałem wszędzie i nie ma go. Jakieś pomysły ? I on chce dwie gwiazdy wieczorne a ja nie mam artefaktu gwiazdy wieczornej tylko blask księżyca to to samo????