jak widać, jest cały niebieski, poza, naturalnie głową. Może coś skopałem, może mój (pożal się Boże) komputer nie daje rady.
tym razem Zombiak będący koło samego Skadowska, zaraz po emisji. Co mnie zdziwiło. Nawet się nie przejmował moją obecnością. Łaziłem za nim, szeleściłem liśćmi a on nic. Dopiero sprowokowany (czytaj dwie kule z Beretty w głowę) zareagował, charknął i zaczął strzelać. Później miałem problem z kolejnym zombiakiem, ten z kolei miał w sobie szkielet T-800 i z dumą przyjął serię "na klatę" oraz czaszkę nic sobie z Abakanu nie robiąc, podobnie jak bandzior w płaszczu, a celownik kusi by celować w głowę. Na szczęście SPAS-12 wciąż pozostaje niepodważalnym "czyścicielem osiedla". W razie coś jeszcze znajdę, dorzucę. 

Pangia napisał(a):Otwórz konsolę i poszukaj czerwonych wpisów „Can't find texture [ścieżka_do_tekstury]” – takie niebieskie cosie gra podstawia właśnie za brakujące tekstury. Może ich w ogóle nie być, a może są po prostu w złym folderze. Jeśli, oczywiście, chce ci się to naprawić.

wpn_vss.dds
wpn_vss_bump.dds
wpn_vss_bump#.dds

Pangia napisał(a):No to skopiuj jakąś inną teksturę z nazwą podobną do brakującej i daj jej taką nazwę. Nie powinno się stać nic nadzwyczajnego, najwyżej podmienisz nie to co trzeba i będzie wyglądało dziwnie. Ale powinieneś móc trafić – w tle siedzi Głuszec z takim samym kombinezonem i wygląda jak należy.wpn_vss.dds
wpn_vss_bump.dds
wpn_vss_bump#.dds
To są tekstury domyślnego Wintoreza, tamto drugie to jakiś modyfikowany model. Dopóki go nie znajdziesz, to nie ma sensu się z tym grzebać, bo nawet nie wiesz, jak to powinno wyglądać

Shadowbeast napisał(a):Odnośnie Wintoreza, to i owszem, nie mam pojęciajednakże w samym oknie inwentarza wszystko gra
Ale, mam problem, za grzyba nie wiem\nie mogę znaleźć tekstury "typowego stalkera" przeszukałem wszystkie foldery i jakimś trafem nie znalazłem.
Wywaliło mnie przy próbie dostania się do Janowa. Tak, wszystkie poprawki zainstalowane, wywaliło mnie ot tak, bez bugtrapa tylko "Program Przestał działać".

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość