Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez scigacz1975 w 07 Lut 2012, 17:33

Realkriss napisał(a):Nawet nie mam psiapsiółek, żeby pójść na babski wieczór i wrócić na czworakach, piszczeć i bełkotać, że "tak się ululałyśmy butelką wina, skarbie", "och, jaki ten alkohol mocny", "ojejku, mam już chyba z 0,0008 promila, będę zwracać"... :E

@Kriss - rozczaruję Cię może ale moja druga (choć niekoniecznie lepsza) połowa idzie na babski wieczór, wraca około 2-3-ej nad ranem (z zawartością około 0.5 literka w sobie :D ) zazwyczaj w miarę sprawnie się rozpłaszcza po czym robi posiedzenie na tronie :E - i niestety dalej to już hol do łóżka bo tnie komara na tronie :facepalm: - raczej jej się nie zdarza zwracać (nie pamiętam :( ) a wypić może więc zazwyczaj jeszcze koleżanki poodprowadza.

A co do brzuszków - chyba wielu facetów tutaj (i nie tylko) się zgodzi że na kości to się tylko psy zlatują, a jak kobieta ma troszkę więcej (no oczywiście bez przesady - raczej nie metr sześćdziesiąt + 100% dodatkowej) ciałka to tylko jej to kobiecości dodaje - bo ja na ten przykład wolę jak kobieta jest okrągła tam gdzie powinna a nie - z przodu deska z tyłu deska.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Reklamy Google

Postprzez Lucjusz w 07 Lut 2012, 17:38

To dzięki temu, że ćwiczy. Zdrowy tryb życia sprawia, że można więcej wypić :D
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Realkriss w 07 Lut 2012, 17:38

:arrowu: :arrowu: Ścigacz, Z wiadomych powodów, cieszy mnie to ogromnie, że ma takie możliwości :E
:arrowu: Lucjusz, ja muszę prowadzić bardzo chory tryb życia, bo teraz to już robią na cacy połową tego, co 10 lat temu :)

Wpieniają mnie dziewczynki, które po pijaku robią się bardzo odważne, a potem nie starcza im już na drugi dzień odwagi, żeby stanąć oko w oko ze swoimi dokonaniami z poprzedniego wieczoru. Albo się bawić, a potem cieszyć, że było fajnie, nawet z przegięciem, albo nie pić i nie płakać potem, że się zrobiło z siebie idiotkę. Ech, trzeba być babą, żeby to pojąć, o co mi chodzi... Czy faceci też tak mają?

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez scigacz1975 w 07 Lut 2012, 17:41

Nie piję od prawie 6-ciu lat. Nie dlatego że nie mogę. Nie chcę z siebie więcej robić debila, a po drugie - jedno musi być mądrzejsze.

Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Postprzez Realkriss w 07 Lut 2012, 17:51

Myślisz, że na robienie z siebie debila ma się w życiorysie limit?
Zawsze sądziłam, że to jest wrodzone, przynajmniej ja tak mam, jestem mistrzynią gaf, wpad, mówienia o kimś słowami uznanymi powszechnie za wulgarne, gdy mam tę osobę za plecami... u mnie to się nigdy nie kończy.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez Lucjusz w 07 Lut 2012, 17:52

A poza tym na wiejskiej robią z siebie debili na trzeźwo i to większych. Ale z tym, że jedno musi być mądrzejsze zgadzam się w zupełności. Ja mam słabość do alkoholu ale jak widzę, że moja dzioucha ma już w czubie to włącza mi się hamulec bo wiem co będzie się działo.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...

Za ten post Lucjusz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr.
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Gizbarus w 07 Lut 2012, 17:56

Cóż, ja za to mam talent do walnięcia komuś w twarz, że uważam go za idiotę, albo według mnie jest debilem czy coś w ten deseń... Ale nie każdy umie to przyjąć, a i nie zawsze wypada - więc po części cię rozumiem Kriss.

Ścigi, co do picia - ja pierwszy raz wypiłem piwo (alkohol ogólnie) po skończeniu 18 lat, ale jakoś nie poleciałem jak dziki pies ze smyczy. Do tej pory piję niewiele i niezbyt często, choć mogę w siebie trochę wlać. Może do tego potrzebna jest po prostu dojrzałość i ustalenie sobie granic "do tego momentu mogę żłopać, a potem już koniec"? Ja nie mam z tym problemu - i nigdy po alkoholu nie zachowuję się inaczej niż normalnie... Chyba że podciągniemy pod to zwyczajną senność :P
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez scigacz1975 w 07 Lut 2012, 18:24

Nie o to chodzi - nigdy nie miałem problemu z piciem (niezależnie od ilości bo jak przegiąłem to szedłem spać i tyle) ani z zachowaniem po piciu, ale okazało się że jednak jest ktoś kto potrafi mnie wyprowadzić wtedy z równowagi. Więc moja decyzja jest czysto pragmatyczna - nie jestem pod wpływem to mam o wiele większą kontrolę i ta osobą już nie jest w stanie mnie tak wkurzyć.
Tak jak napisałem :arrowu: - ktoś musi być mądrzejszy
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Postprzez Dżuz w 07 Lut 2012, 18:54

A wracając jeszcze do kobitek:

scigacz1975 napisał(a):A co do brzuszków - chyba wielu facetów tutaj (i nie tylko) się zgodzi że na kości to się tylko psy zlatują, a jak kobieta ma troszkę więcej (no oczywiście bez przesady - raczej nie metr sześćdziesiąt + 100% dodatkowej) ciałka to tylko jej to kobiecości dodaje - bo ja na ten przykład wolę jak kobieta jest okrągła tam gdzie powinna a nie - z przodu deska z tyłu deska.

I tu się bezdyskusyjnie zgadzam. No prawie. Dobrze, żeby taka pani oprócz krągłej pupy i biustu, nie miała przy tym rączek i nóżek jak zapałki, czyli jeżeli krągłości to już po całości. Nie ma wielu bardziej wpieniających rzeczy w kobiecym wyglądzie - przynajmniej dla mnie - niż sylwetka typu nieudolne połączenie Jennifer Lopez z Angeliną Jolie: dupa jak kontrabas a nogi i ręce jak patyki :/ Oczywiście niech nie dochodzi do skrajności jak u popularnej ostatnio Marit "Sterid" Bjoergen, i niech krągłości nie przechodzą w kwadraty :P

Chociaż całkowite wystrzegania się siłowni u pań też jest niemało denerwujące. Wymyśli se taka jakąś dietę cud o szklance wody i jajku na śniadanie, obiad i kolację, a potem chodzi wkur*wiona na cały świat cały dzień, bo głodna :E
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 12:05
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez M3Fis70 w 07 Lut 2012, 19:22

@Dżuz :arrowu:
O boższ skąd ja znam te zasrane diety cud. A większość naszych kobiet "boi" się ruchu (ćwiczeń, nie ruchu-ruchu).
A potem tłumaczymy 54545456268325+9862+86++63893+52+82+8+52+828+539823+5862+8328238+93828 razy
ghmm: NIE JESTEŚ GRUBA! ku*wa ile można tak samo mówić... z tym samym efektem.
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez KoweK w 07 Lut 2012, 19:30

Dżuz napisał(a):Chociaż całkowite wystrzegania się siłowni u pań też jest niemało denerwujące. Wymyśli se taka jakąś dietę cud o szklance wody i jajku na śniadanie, obiad i kolację, a potem chodzi wkur*wiona na cały świat cały dzień, bo głodna :E

Ta... jakiś czas temu moja panna (która swoją drogą nie ma czego zrzucać) wyskoczyła z Dietą Dukana, czy coś takiego. Same białko, zero węgli. Na szczęście szybko jej wybiłem z głowy ten idiotyczny pomysł i zaproponowałem ćwiczenia, jak już tak bardzo chce coś tam poprawić. Eh...
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:26
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez M3Fis70 w 07 Lut 2012, 19:49

@xKoweKx Na monolit jak ją przekonałeś do ćwiczeń, zamiast kolejnej diety cud. Błagam powiedz.
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość