przez cyha77 w 03 Mar 2012, 03:21
Witam
Ja dopiero zacząłem grać w tego moda,jest trudny ale to dobrze,lubię takie gry,ogólnie dla mnie cała seria stalkera jest wyśmienita.
Natomiast mam takie pytanie,jestem w barze ,ale nigdzie nie mogę znaleźć hrabiego,powinien być tam gdzie arena ale głąba tam nie ma,wcześniej ten sam problem miałem z Kutwą ,po odbiciu bariery Kutwa nie szedł na swoje miejsce,szukałem go wszędzie a on stoi sobie ochoczo na warcie przy wejściu do swieżo odbitej z rąk wojskowych placówki.I za nic nie chce pójść tam gdzie powinien być.
Kolejna sprawa to poszukiwania kuriera,zlecone przez barmana,ide do dolinki mrocznej tłukę bandytów,przy jednym znajduję kawałek mapy siemienieckiego,schodzę na dół uwalniam kuriera a ta menda nie chce ze mną rozmawiać .
I jeszcze jedna rzecz ,kiedy oddaję kniaziowi worek z maryśkśą on też już nie chce ze mną rozmawiać,a wiem że powinien-ochrona krzyza.
Taka rzecz dzieje mi się już po raz drugi,ponieważ wcześniej miałem podobne sytuacje wczytałem sobie modzika od momentu przejścia na atp do Zachara,z tym że wcześniej hrabia był na swoim miejscu,zrobiłem mu dwa zadanie a później kazał mi czekać aż pojawi się cezar i dalej nie chciał gadać. więc pomyślałem sobie że wcześniej musiałem coś przegapić i cofnąłem się na atp,bo do tego momentu wszystkie dialogi i zadania odbywały się poprawnie.
A po wczytaniu save z lokacji atp hrabia znikł. i nadal dzieje się to samo.