Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Tormentor w 18 Lut 2012, 12:03

Co tam ceny płyt, mnie najbardziej wku*wia to!

Image
Nie cierpię tej j*banej tektury, coraz więcej tego w sklepach. Za niedługo już w ogóle nie będzie klasycznych jewel case'ów tylko płyty będą właśnie w takich dziadowskich opakowaniach.
Image

Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Stalker Rambo.
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: Wczoraj, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Reklamy Google

Postprzez KOSHI w 18 Lut 2012, 12:17

Kolejną rzeczą, która mnie irytuje jest robienie za taxi-driver. Czyli odwoziciela zwłok po imprezach alkoholowych. Nie mam nic przeciwko przyjechać po kogoś i go odwieźć. Czy to o 22 czy o 2 w nocy. Ale szewskiej pasji dostaję, jak zajadę, a tam: Jeszcze trochę i wychodzimy. Po rozchodniaczku i zaraz jedziemy. I siedzą tak i pie*dolą. Ale Julek ja to ciebie lubie ty wiesz, no hmmbrry, łeee, co ja to mówiłem? Ty fajny gościu jesteś, lubisz mnie? Lubię! A za chwilę, dlaczego ty mnie nie lubisz? I takie ku*wa smuty non stop. A jak już zapakujesz do auta po 3 godz. ględzenia i czekania to potem się dopiero zaczyna. Pożegnania pod domem albo pomysły typy: jeszcze zajedź tu na stację, po browarze weźmiemy albo jedźmy do knajpy, flasze weźmiemy :facepalm: . Ożarli się to do domu ku*wa, a nie kombinacje alpejskie. Nie trawię pijanych, jak są spokojni to mogę poodwozić wszystkich z imprezy, ale jak marudzą to otwarłbym drzwi i wywalił na środku ulicy. Sam jak się ujebę, to do domu i słucham sobie muzykę na słuchawkach, albo idę spać. A nie marudzę.
Image

Za ten post KOSHI otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Dżuz.
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 649

Postprzez vandr w 18 Lut 2012, 13:26

Tormentor, z digipackami jest bardzo różnie- jeśli się je szanuje, to Ci długo posłużą :) Ja na przykład mam chroniczną wręcz manię na punkcie utrzymywania płyt w porządku, tak więc nie narzekam na problem rozdarcia, zagiętych kantów itp- chodź przyznam, że są bardzo narażone na uszkodzenia mechaniczne. Nie mniej jednak lubię ten typ opakowania- wydaję już trzecią płytę w digipacku, i miałem tylko jedną niemiłą z nim związaną przygodę, mianowicie- wydawca wypuścił materiał w digi, ale sam sztywny karton był lekko mówiąc spie*dolony, bowiem z czasem digipack zaczynał się po prostu...wyginać. Przednie skrzydło przypomina teraz parabolę :) I to nie pojedynczy przypadek, ale cały nakład jaki otrzymałem. Więc digipacki albo się kocha albo nienawidzi :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:04
Kozaki: 1749

Postprzez KOSHI w 25 Lut 2012, 22:58

Wpienia mnie poziom niektórych użytkowników tego forum. Zadają tak idiotyczne pytania, że aż głowa boli. Zazwyczaj kończy się to bananem za co wielka chwała administracji tego forum, ale czasem taki idiot jeden z drugim się uchowa i pisze te swoje farmazony dalej dobijając czasem naprawdę słusznej liczby postów, a tak naprawdę jakby poczytać co on napisał od początku swego istnienia, to należy się takiemu banan jak psu kość.
Image

Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Postprzez KoweK w 05 Mar 2012, 01:49

...kolejna żałoba narodowa. :facepalm:
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pijawol.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:26
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez nibyolbrzym w 05 Mar 2012, 08:45

Co mnie wpienia :
-stereotypy
-cygany bo to jest jak choroba, łazi i się wozi raz tu raz tu klnie w autobusie :mad:
-fochy dziewczyn :wink:
-jak coś fajnego znajdę , chce to mieć . mam i się po 2 tygodniach nudzi albo psuje :facepalm:
-higienistki szkolnej , jak coś sobie zrobię to idę a jej ku*wa nie ma !
-ludzi którzy myślą że są nie wiadomo kim
-ludzi którzy mówią że jestem nienormalny bo gram w S.T.A.L.K.E.Ra i mi się to nie nudzi xD
-kolejek
-polskiego rządu
-długiego wymieniania co mnie wpienia :E
no i no nie dam rady no nie wytrzymam matmy :C
-ludzi siedzących w grupie na ławce bo głupio się czuję przechodząc obok nich

Za ten post nibyolbrzym otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, Kpuc.
Awatar użytkownika
nibyolbrzym
Kot

Dołączenie: 04 Mar 2012, 19:52
Ostatnio był: 08 Mar 2012, 16:55
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 2

Postprzez Realkriss w 05 Mar 2012, 09:36

Idiotki.
Dziś w autobusie siedziałam z dwiema lat około 16-17.
Pierwsza:- Co on myśli, że będę z nim chodzić? Przecież nie wyjmę sobie dwóch tygodni z życia.
Druga: A ja się spotykam dziś z Pawłem. Liczę na to, że w końcu zmienię status na fejsie.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez runa w 05 Mar 2012, 23:27

Gizbarus napisał(a):Cóż, ja za to mam talent do walnięcia komuś w twarz, że uważam go za idiotę, albo według mnie jest debilem czy coś w ten deseń...

Mam identycznie. I przyznam się że nie mam przed tym specjalnych oporów. Ten ktoś i tak prędzej czy później musiałby się tego dowiedzieć :wink:

Ja nienawidzę wtorków. To jest najgorszy dzień w moim tygodniu. Zapier*ol to po prostu mało powiedziane.
Denerwują mnie jeszcze bardzo mocno tzw. "kółeczka wzajemnej adoracji". Myślę że nie trzeba mówić dlaczego...
Logic can take you from A to B, but imagination can take you anywhere.
Awatar użytkownika
runa
Stalker

Dołączenie: 12 Lut 2012, 13:21
Ostatnio była: 22 Lis 2015, 18:56
Frakcja: Monolit
Kozaki: 67

Postprzez KOSHI w 09 Mar 2012, 22:33

wku*wiają mnie takie burki, co dostaną od starego brykę za 200 tys. + rozkręcony interes i jeden z drugim wielki mi biznesmen. A co drugie słowo to ku*wa, no bo słownik polski ma za mało słów, żeby coś wyrazić. Gdyby nie ojciec to by sobie palcem do dupy nie trafił i zapierdalałby by przy łopacie u kogoś. Co nie powiesz to delikwent wie lepiej, wszędzie ma znajomości, a jak przyjdzie coś załatwić to w ciemnej dupie jest. Ale macha se lekceważąco ręką jak coś do niego mówisz, albo udaje, że nie słyszy, bo przecież to co mówisz to jest nic nie warte i po h*j słuchać. No ku*wa ubić takiego to mało.I jeszcze taka menda ubierze się pedalsko, pali se cienkie papieroski i obscenicznie się manifestuje, jaki to on nie jest zayebisty i kasiasty, bo zamawia tylko gin z tonikiem albo pija tylko i wyłącznie Absolut na dyskotekach. Nie trawię takiego buractwa, oj nie trawię. Do biednych nie należę, wcześniej, zanim się ogarnąłem to myślę, że balety i loty miałem lepsze od takich frajerów i to sporo, jak była kasa. Ale się człowiek z tym nie obnosił. Był Absolut, piło się Absolut. Nie było, to napie*dalałem z chłopakami Złotego Kłosa w bramie albo leśne czy miodowe dzbany. I też było git. No ale niestety, są ludzie i taborety ...
Image

Positive scigacz1975, Adrenalin2k, Lucjusz.
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Postprzez vandr w 12 Mar 2012, 14:50

Napisałem długiego posta o "fachowości" pewnej drukarni ale ręce mi opadły i skasowałem go. No ja pierdzielę, na jakich debili można trafić niekiedy to się w głowie nie mieści.

Pogoda. Okres zimowo-wiosenny. Najbardziej przygnębiający czas w roku. Do tego powoduje problemy ze zdrowiem. Nie wiem czy to dzisiaj jest jakieś wyjątkowo niskie ciśnienie, czy co- ale znowu mi je*nął błędnik w uchu(to coś odpowiedzialne za utrzymanie równowagi) i jak mi nie przejdzie w ciągu dnia/dwóch to znowu powitam miejsce w którym śmierdzi chorobą, śmiercią i smutkiem.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:04
Kozaki: 1749

Postprzez GhostRider44 w 13 Mar 2012, 19:06

Mnie wku... rzają:
-durne reklamy
-durni nauczyciele
-zarozumialcy
-żydzi
-kapitaliści
-homoseksualiści
-ciepła cola
-lagi
-za szybki "postęp" technologiczny (zmuszanie do kupowania coraz to nowszych rzeczy)
-ludzie, którzy nie rozumieją czegoś co powiedziałem, więc myślą, że jestem głupi
-nooby w grach
-dzieci neo
-żebracy na forum ("daj kozaka!")
-ludzie, którzy wypowiadają się na temat kompletnie im nieznany i do tego się o to kłócą
-kolesie, co się wnerwiają bez powodu
-upały
-za ciepła woda
-babcie w autobusach
-korki
-dresy, kibole
-ludzie nienawidzący komunistów/nazistów nic tak na prawdę o nich nie wiedząc
-skąpcy
-serie kozaków tylko dlatego, że ktoś jest dziewczyną
-hackerów w grach
-szybko rosnących wymagań nowych gier
-ceny replik ASG
-niepoprawne działanie replik Airsoftowych przy złej pogodzie (zimno itd.)
-czepianie się o szczegóły
-robienie z igły widły
-kartkówki, sprawdziany
-chamstwo w państwie
-nasi politycy
-pacyfiści
-hipisi
-amerykanie
-ceny w naszym kraju
Mimo tej listy jestem naprawdę spokojnym człowiekiem.
Haraszo kartoszki!

Za ten post GhostRider44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Nieogarniający, Pijawol, Tajemniczy, runa.
Awatar użytkownika
GhostRider44
Stalker

Dołączenie: 23 Sty 2011, 12:30
Ostatnio był: 04 Mar 2023, 09:25
Miejscowość: Domek w wiosce kotów, Kordon
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 149

Postprzez Stalker Rambo w 29 Mar 2012, 23:20

Niesamowicie wkurza mnie jeden tekst, który przeważnie jest wypowiadany przez osoby starsze. Ostatnio go usłyszałem od kolegi z pracy (jeszcze młodszego ode mnie). "Za komuny było lepiej". I te durne argumenty w stylu: bo była praca. A teraz co? Nagłe bezrobocie? To fajne było wchodzić do sklepu, żeby puste półki obejrzeć? Co było fajnego w tym, że milicjant obił cię do nieprzytomności?

PRECZ Z KOMUNĄ!!!

Za ten post Stalker Rambo otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive GhostRider44, Pijawol,
Negative Szpagin, Nieogarniający.
Awatar użytkownika
Stalker Rambo
Weteran

Dołączenie: 21 Paź 2011, 00:15
Ostatnio był: 27 Lis 2023, 17:36
Miejscowość: Starogard Gdański
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 143

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość