Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez jalkavaki w 23 Kwi 2012, 05:15

To po jaką cholerę wchodzisz na te stronki? Idąc Twoim tokiem myślenia nie powinno być horoskopów, wróżek itd.
Jest na to popyt to takie rzeczy będą istniały. I nikogo nie obchodzą osobiste tragedie i uczucia innych ludzi. Taki jest świat, przyzwyczajaj się.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Reklamy Google

Postprzez Przemek77 w 23 Kwi 2012, 07:49

Artur Pocisk napisał(a):Po trzecie prawo. Jeśli matka zabija własne dziecko, i kłamie w żywe oczy, i nie dostaje wyroku, to jest tu coś nie halo.

Nawet mi nie mów... Jako ojciec jestem strasznie przeczulony na takie suki... nie, nawet nie napiszę "suki" - bo suka o swoje szczeniaki dba, jak ktoś dzieci morduje to już nie jest dla mnie człowiek, to jest coś gorsze od kupy łajna.

Gdyby taka lafiryndę miał na wyciągnięcie ręki to nie wiem co bym zrobił.

Już pominę Waśniewską, o której głośno - ale ile bab dostaje zawiasy za zamordowanie swojego dziecka - bo a to "w szoku", a to to, a to tamto - zabiłaś babo dziecko, które się nie broniło, które ci ufało! Nóż się w kieszeni otwiera.

Zaś wracając do Waśniewskiej - jedna książka o niej już się ukaże za chwilę, druga powstaje, niedługo pewnie film, Taniec z Gwiazdami i nie wiem co jeszcze.
Na szczęście widać, że społeczeństwo ma jeszcze zdrowy kręgosłup moralny i bojkotuje zarówno jej żałosną osobę jak i kolejne próby mediów, które chcą nam pokazać, że zabicie własnego dziecka to prosta droga do sławy.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.

Za ten post Przemek77 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gavdylenko.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez djcycu w 23 Kwi 2012, 09:51

jalkavaki napisał(a):To po jaką cholerę wchodzisz na te stronki? Idąc Twoim tokiem myślenia nie powinno być horoskopów, wróżek itd.
Jest na to popyt to takie rzeczy będą istniały. I nikogo nie obchodzą osobiste tragedie i uczucia innych ludzi. Taki jest świat, przyzwyczajaj się.

Chodzi o to że nie wchodzę na taką stronkę tylko przeglądając jakieś forum czy portal to natrafiam na wielgachny baner z reklamą takiegoż serwisu co bardzo mnie irytuje.

Co do Wiśniewskiej to masz rację. Takich matek dzisiaj jest pełno. Jakieś 3 km ode mnie mieszka młoda kobietka która zaszła w ciążę mając 16 albo 18 lat. Podobno nikt tego nawet nie wiedział że miała dziecko i dopiero podczas generalnych porządków matka tej dziewczyny odkryła zwłoki malucha w wersalce (tak, w tej skrzyni na pościel). Samemu nie chce mi się wierzyć że nikt nic nie wiedział o ciąży w każdym razie o sprawie było bardzo głośno... Wyrok? Heh, załatwili jej żółte papiery i uznano za niepoczytalną co oczywiście zdyskwalifikowało odsiadkę.

Jak dla mnie to najlepszym rozwiązaniem jest kastracja takich ludzi by mogli się pier*olić do woli ale nie mieli dzieci jeśli nie umieją tegoż małego człowieka uszanować. Dzisiejsza młodzież jak i ciut starsi ludzie zapomnieli że dzieci biorą się właśnie z ich nagminnie używanego aktu przyjemności. Potem wielkie oczy bo ciąża i jak się tego pozbyć czy też na tym zarobić... Pogratulujmy mediom i zasranej amerykanizacji.

PS: Kiedyś też tak było że się każdy napalał na studentki bo na pewno dadzą? Jak widzę znajomych którzy tak uważają to nie dość że przypomina mi się szereg amerykańskiego gówna nazywanego komedią to do tego jest mi niedobrze...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez xionc w 23 Kwi 2012, 11:05

To są właśnie skutki braku wychowania seksualnego i utrudnionego dostępu do antykoncepcji i tabletek "już po".
Katolski kołtun trzyma sie mocno.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Terminus w 23 Kwi 2012, 11:16

Ten "utrudniony dostęp" to prezerwatywy w każdym sklepie i kiosku xionc? :facepalm:
Tabletki "po" nie są środkiem antykoncepcyjnym tylko wczesnoporonnym.
I współczuję znajomych studentek Method. Widać miałem szczęście znać wyżej się ceniące.
Ostatnio edytowany przez Terminus 23 Kwi 2012, 11:20, edytowano w sumie 2 razy
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Method w 23 Kwi 2012, 11:18

djcycu napisał(a):Pogratulujmy mediom i zasranej amerykanizacji.

A co ma amerykanizacja do tego? Obama wysyła maile do matek aby zabijały swoje dzieci?
To już nie pierwszy Twój post w którym zrzucasz wszystko na "amerykanizację", jak masz z tym jakiś kompleks, proszę zachowaj go dla siebie. ;)
Dobrze opisał to xionc, w sprawie "seksu" to u nas wciąż średniowiecze, nie Ameryka...

Co do studentek- przyjdź na imprezę do akademika, będziesz wiedzieć czemu wśród Twoich znajomych panuje taki pogląd...
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 174

Postprzez Lucjusz w 23 Kwi 2012, 11:52

Method napisał(a):Dobrze opisał to xionc, w sprawie "seksu" to u nas wciąż średniowiecze, nie Ameryka...

To ja już wolę nasze średniowiecze niż amerykański burdel i wyzwolenie seksualne.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Method w 23 Kwi 2012, 11:55

Ok, to wychowuj siódemkę dzieci, dar Boży za 1500 miesięcznie. Wolę jednak się zabezpieczyć.
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Postprzez Lucjusz w 23 Kwi 2012, 12:03

Gadasz jakby u nas nigdzie nie można było prezerwatyw kupić. A U.S.A to super oświecony kraj gdzie każdy wie jak się zabezpieczyć i nie ma niechcianych ciąż?
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Terminus w 23 Kwi 2012, 12:10

Tak są wyedukowani i tak postępowi oraz mają tak szeroki dostęp do środków antykoncepcyjny, że nie wiadomo dlaczego przeprowadzają obecnie ok. 850 tys. aborcji rocznie...
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Method w 23 Kwi 2012, 12:16

To po co sam wyolbrzymiasz? pokazujesz Ameryką jako kraj gdzie ludzie pieprzą się jak króliki, ja pokazuję średniowiecze gdzie każde dziecko to "dar Boży" i świętość. Nigdzie nie napisałem że ameryka jest super oświecona, tak samo jak nie napisałem że w Polsce prezerwatywy są towarem luksusowym. Po prostu dziwię się szczerze że obecnie wszystko co amerykańskie MUSI być be, złe, fuj. Chyba niektórzy zapomnieli jak było przed '89...
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Postprzez djcycu w 23 Kwi 2012, 12:31

Nie mam kompleksu... Wkurza mnie ta cała amerykańska moda która tu przylazła. Zmalowane dziubki, dupska wyłażące spod spódniczki bo takie krótkie a potem stałe pier*olenie się na imprezach z byle kim i byle gdzie zaraz na pierwszym bądź drugim spotkaniu. Tak też było przed 89? Możliwe ale na pewno w mniejszym stopniu niż jest teraz. Gumek nie kupi bo to towar luksusowy? A jak przypiernicza na pełnym gazie swoim bolidem przez miasto/wieś to wtedy mu pieniędzy nie szkoda? Method... Źle odebrałeś to co chcę napisać. Te wszystkie chore mody i chęć bycia najlepszym ze stanów poprzyłaziły i nie kłóć się że nie. Jeszcze nam masowych rozwodów brakuje i myślę że będziemy małą Ameryką. Tylko szkoda że tu taka nędza.

A co do ciebie xionc to popieram Terminusa. W każdym markecie przy kasie masz gumy. Pamiętam jak moja młodsza siostrzyczka przyzwyczajona do batoników i gum do żucia przy kasie poprosiła mamę by jej kupiła "to"... Co się okazało same "świńskie gumki" tam były.

Masa gówniarzy dziś się rżnie po kątach Gimnazjów odkąd w telewizji pojawiły się zacnie ciekawe filmy dla młodzieży produkcji... Amerykańskiej.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tormentor.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14