Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Terminus w 23 Kwi 2012, 12:36

A cóż ja "wyolbrzymiłem" Method (jeżeli to nie było do mnie to sorry)? Podałem oficjalne dane. Wnioski co do procesu przyczynowo-skutkowego niech sobie każdy wyciąga jakie chce.
A poza tym to akurat ja w różnych wątkach protestowałem, przeciwko obarczaniu USA winami za całe zło tego świata, więc sobie wypraszam.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Reklamy Google

Postprzez Method w 23 Kwi 2012, 12:49

Termi- to było do Lucjusza, piszącego że Ameryka to burdel i całkowite wyuzdanie. Do Twoich danych nic nie mam, bo w końcu ciężko kłócić się z faktem (choć niektórzy potrafią).
Dj- jak to Soviet na sb napisał "dresiarstwo to polski wynalazek"- to że jeździ swoim bolidem jak jeździ nie jest winą Ameryki ;) .
"a potem stałe pier*olenie się na imprezach z byle kim i byle gdzie zaraz na pierwszym bądź drugim spotkaniu." - ile takich osób znasz? Tak konkretnie, którym mógłbyś to powiedzieć twarzą w twarz- bo mam obawy że takie stereotypy to się właśnie z filmów biorą. Poza tym dziubki, spódniczki, masowe rozwody nie przylazły z USA, tylko sami to ściągnęliśmy do siebie, coś jak Krzyżacy w XIII wieku ;) .
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 174

Postprzez djcycu w 23 Kwi 2012, 13:13

Słuchaj... To wpadnij do mnie i pójdziemy sobie z nimi porozmawiamy ;) Znam takich osób dość duża ilość. Plaga to u mnie niewyobrażalna. Kiedyś film mnie śmieszył a dziś mnie wkurza bo tą samą patologię widzę w realu. A to że ściągnęliśmy to cóż... Prawda to nasza wina i to mnie najbardziej denerwuje że nasze blade polskie społeczeństwo to tak ochoczo łyknęło. Ale też i stany nie są bez winy. Tam się ta cała wyzwolona hołota narodziła i dała chory przykład tutaj. Dresiarstwo i ziomalstwo też zalatuje jakby stamtąd. Ten cały lans, bryki (Boże gdzież tu masz w Polsce bryki...), szybka jazda. Nawet tata mi mówił że kiedyś to młodzi rozważniej śmigali a dziś mało tego że zaciągają po amełykańszku to jeszcze chwali się ile to nie ma... W sumie to nawet wygląda jak w filmie :E
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez xionc w 23 Kwi 2012, 13:42

Tak jest, odgrodźmy sie znowu żelazną kurtyną bo tu nam zło, rozpusta i dekadencja przez okno wchodzi na świętą polską ziemie.
djcycu napisał(a):Nawet tata mi mówił że kiedyś to młodzi rozważniej śmigali...

Taa bo kiedyś to młodzi śmigali co najwyżej motorynką albo pekaesem. A maluch czy inny polonez to było gruuubo.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez KoweK w 23 Kwi 2012, 13:48

djcycu napisał(a):Chodzi o to że nie wchodzę na taką stronkę tylko przeglądając jakieś forum czy portal to natrafiam na wielgachny baner z reklamą takiegoż serwisu co bardzo mnie irytuje.

Eh... ja już nie raz mówiłem takim ludziom "Trudno Tobie ściągnąć Adblocka i nie mieć tego gówna?". Widać trudno. Ale narzekanie jest łatwiejsze. Czasami solucja na wasze problemy jest łatwiejsza niż myślicie...

Masa gówniarzy dziś się rżnie po kątach Gimnazjów odkąd w telewizji pojawiły się zacnie ciekawe filmy dla młodzieży produkcji... Amerykańskiej.

Możesz mi podać przykłady tych seriali? Jedyne jakie znam to te z DIsney XD, ale nie sądzę, by one demoralizowały gimbusiarnie. :D
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 16:04
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Dżuz w 23 Kwi 2012, 14:07

:arrowu: To wszystko wina "Bewerly Hylz 90210"!

djcycu napisał(a):Wkurza mnie ta cała amerykańska moda która tu przylazła. Zmalowane dziubki, dupska wyłażące spod spódniczki bo takie krótkie[...]

I bardzo dobrze, że pokazują gdy mają co pokazać - od razu się robi milej. Gorzej jak się trafi jakiś "pasztet" :P
A tak w ogóle, to mocno przesadzasz z tym, że niby tu dupa wystaje, tam dupa wystaje. Gdzie Ty facet mieszkasz? Na pigalaku jakimś ? :E
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem

Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Werewolver.
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 20:13
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez Przemek77 w 23 Kwi 2012, 14:14

xionc napisał(a):To są właśnie skutki braku wychowania seksualnego i utrudnionego dostępu do antykoncepcji i tabletek "już po".

Chyba kpisz. Gdzie masz ten "utrudniony dostęp"? Chyba, że te pudełka z "gumkami" przy każdej kasie w markecie, w każdym kiosku i aptece to atrapy...

Katolski kołtun trzyma sie mocno.

Po pierwsze - rozwiń myśl.
Po drugie - Kościołowi jesteś winien odrobinę szacunku. Ja sam nie jestem katolikiem, jestem niewierzący - ale nigdy by mi nie przyszło do głowy tak napisać. Kościół ma takie zasady a nie inne, taką naukę a nie inną - i myślę, że chwała mu za to, że w obecnych "skurwiałych moralnie" czasach nie ustępuje i trzyma się mocno tradycji.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez xionc w 23 Kwi 2012, 14:31

Żeby pouczać innych to trzeba najpierw samemu być w porządku. Kościół Rzymski ma ostatnio z tym problemy, duże.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Terminus w 23 Kwi 2012, 14:35

Chwila xionc. Skoro jesteś niewierzący to co Ci do "pouczeń" KK?
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Postprzez Soviet w 23 Kwi 2012, 14:36

Sprawdza czy nie ściemniają :suchar:
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Terminus w 23 Kwi 2012, 14:39

A co chce się zapisać?
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Postprzez Lucjusz w 23 Kwi 2012, 15:22

Xionc powinien się cieszyć, że żyje w takim zacofanym kraju gdzie "Katolski kołtun trzyma się mocno" bo w żadnym kraju muzułmańskim by sobie tyle nie potrolował.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...

Za ten post Lucjusz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości