Pudzianowski w MMA

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Pudzianowski w MMA

Postprzez Dżuz w 28 Lis 2011, 15:27

Zacny niuz milordzie :D

Ehem, czyli jednak przynajmniej jeden z sędziów był z naszego kraju... Już sam ten fakt bardzo źle świadczy o całej tej imprezie. Nie wiem co na to włodarze KSW, ale tym incydentem poważnie podkopali swoją reputację - kto to teraz będzie brał na poważnie... O chęci kogokolwiek do walki z Pudzianem w Polsce już nawet nie mówię.
Sraka się rozlała, czy jakoś tak... :P
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB Image
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem Image
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 20:01
Miejscowość: Frogville
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 28 Lis 2011, 15:51

Soviet napisał(a): Jak można "omyłkowo podać karty z wynikami na korzyść Mariusza", skoro on przegrał?

Nie przegrał. Miała być 3 runda. Choć wg mnie to i tak Pudzian powinien wygrać.

- - -

Może nie do końca na temat, ale 27 kwietnia będzie bił się Robert "Hardkorowy Koksu" Burneika vs Marcin "El Holesterol" Najman. Ja osobiście wyczuwam kabaret i "trzecią walkę stulecia". Na rozluźnienie filmik Burneiki z arbuzem.

"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 03:25
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1493

Postprzez KOSHI w 03 Maj 2012, 22:45

O Pudzianowskim pisać nie będę. Jakoś tam sobie radzi w MMA. Podziwiam natomiast fenomen El Testosteron. Ostatnia walka chyba potwierdza moje przypuszczenia, że taktyka Najmana to: po spierda*ać po ringu, przeżyć, pobrać kasę. Kompletnie 0 szacunku do siebie. Ewidentnie się chłop nie nadaje, a brnie dalej. Kiedyś trzeba powiedzieć sobie dość, a nie napinać się i gwiazdorzyć jakby był nie wiadomo jaki zawodnikiem. Zresztą kto jest z Częstochowy to wie jaki z Marcina fighter, krąży pewna anegdota o jego umiejętnościach bokserskich, nie będę opisywał o co chodzi bo to nie miejsce na wyciąganie takich spraw. Ale generalnie panu M.N można dawać tylko kelnerów do obicia bo co poniektórzy obcykani w napierdalance ulicznej naje*ali by mu spokojnie sęków bez wkładania w to większego wysiłku.

:arrowd: @lektors - mówi się, że mowa jest srebrem, a milczenie złotem. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamilcz. Kto powiedział, że jak temat jest za stary (z początku grudnia 2011 ostatni wpis :facepalm: ) to w nim nie można nic pisać. Lepiej faktycznie zakładać nowe posty z dupy czy oftopować jak ty niż poszukać na forum odp. tematu i się w nim wypowiedzieć.
Ostatnio edytowany przez KOSHI 04 Maj 2012, 08:31, edytowano w sumie 4 razy
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 29 Gru 2025, 21:47
Kozaki: 649

Postprzez lektors w 04 Maj 2012, 00:53

Brawo KOSHI!!! Zwyciężyłeś kategorii "Odkop roku" - z tej okazji mam dla Ciebie nagrodę:
:

Image "Statuetka "Złoty Szpadel"

Uwagi moderatora:

Po pierwsze to jest łopata, po drugie warn pkt 5/6 regulaminu. - Wheeljack | To nie jest łopata lecz szufla. - Soviet | Łopata, http://tnij.org/qjnw to jest szufla, więc odbij chłopczyku, bo nie wiesz z kim tnczysz. - Wheel | Nie pogrążaj się. - Soviet
Image
Awatar użytkownika
lektors
Tropiciel

Dołączenie: 14 Cze 2009, 20:32
Ostatnio był: 03 Lut 2017, 05:22
Miejscowość: Toruń
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 55

Postprzez KoweK w 04 Maj 2012, 23:07

Do tego u góry: rozumiem, że powinien wg Ciebie nowy wątek założyć zamiast pisać w istniejącym? To pewnie jakiś pomysł Korwina Mikkiego.

- - -

A co do tematu: 12 maja Pudzian walczy z Bob Sappem. Przed walką mudżyn troszkę szopkę odwala i robi show. Kto wg was wygra? Ja oczywiście stawiam na Pudziana, który jest coraz lepszy i widać, że bierze swój nowy sport na poważnie. Szkoda tylko, że nie dają mu jakichś poważniejszych przeciwników, ale to może za jakiś czas... ;)
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez kapucha w 05 Maj 2012, 08:36

Też kibicuję Pudzianowi. Ale nie jest on tak dobrym zawodnikiem MMA jak np. Błachowicz, więc nie będzie dostawał superdobrych zawodników. Znając życie matka powie, że nie kibicuję Mariuszowi, a przeciw mudżynowi.

A walka Koksa z Najmanem to nie wiem, czy to można nazwać walką. Ot Koksu jest znany, to i oglądalność wysoka, ale poziom zmagań niski. Najlepsze z całej walki i filmików ją poprzedzających było to: Hardkorowy Koksu - styl źródłowy: kulturystyka :E
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Tormentor w 05 Maj 2012, 11:31

Nie lubię całego MMA z udziałem wszystkich tych Pudzianów, Najmanów, Burneików i innych Butterbeanów. wku*wia mnie ta cała otoczka. Wtórne do bólu spiny, jakieś żałosne utwory przed walką(Dawaj na Ring), zagraniczny hymn grany przez jakąś umalowaną ciote. Wszystko pod publikę i robienie z tego nie wiadomo czego. A na sam koniec pseudo walka trwająca nie więcej niż 2 minuty.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 23 Lis 2025, 18:32
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Method w 05 Maj 2012, 12:14

Tak to jest jak się pojawia komercja- jeśli chcesz zobaczyć prawdziwe walki MMA zobacz (przykładowo) walki Mammeda Khalidowa czy Juniora Dos Santos'a.
Image

Za ten post Method otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Werewolver.
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Kozaki: 174

Postprzez KoweK w 10 Maj 2012, 23:38

Powiem tak: ja pier*olę, ale on zrobił postępy. :o :o :o :o

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kontroler.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez Dżuz w 11 Maj 2012, 07:00

A tam postępy, ja tu rewelacji nie widzę. A inna sprawa to ten cały Sapp. Wystawili mu jakiegoś czarnucha, który może i miał kiedyś parę sukcesów w kickboxingu, ale obecnie to zajmuje się głównie graniem w filmach i promocją różnych widowisk (typu właśnie KSW), i który od stycznia 2008, na jedenaście walk, wygrał zaledwie dwie. Tak, że jak Pudzian dostanie lanie to będzie wstyd, a jak wygra, to nie będzie czym się tak właściwie zachwycać :caleb:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB Image
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem Image

Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive ulvhedin.
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 20:01
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez Lucjusz w 11 Maj 2012, 08:07

Ja tam widzę postępy i mi się to podoba. Jak tak dalej pójdzie to Pudzian przestanie występować w walkach dziwolągów i może zobaczymy go z w ringu z prawdziwym zawodnikiem w prawdziwej walce MMA ale do tego musiałby chyba opuścić KSW, które bardziej kompromituje sztuki walk niż je promuje.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez KoweK w 11 Maj 2012, 15:49

Dżuz napisał(a):A tam postępy, ja tu rewelacji nie widzę.

Zobacz go przed walką z Najmanem, a teraz. On przez 3 miechy w USA nauczył się więcej niż Najman przez 10 lat. :E

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości