cep_bojowy.

FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...adow of chernobyl\gamedata\scripts\new_dialog.script:650: attempt to index field 'actor' (a nil value)
stack trace:

SARKAZM napisał(a):
- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
[error]Arguments : LUA error: ...adow of chernobyl\gamedata\scripts\new_dialog.script:650: attempt to index field 'actor' (a nil value)
stack trace:
wywala mnie ciągle w jednym miejscu
Widać że nie można liczyć na pomoc na forum, w nawiasie ten mod ma zerową stabilność, zawiesza sie przy wczytywaniu, wywala przy próbie rozmowy z kimkolwieg, co rusz wpadam w dziury w ziemi, mod dno i tyle, już wole soljanke pykać

cep_bojowy napisał(a):Mam kolejny problem: wrzuciłem Kulebiaka do Trampoliny żeby otrzymać Stalowego Kulebiaka. Odczekałem wyznaczony czas i po dostaniu wiadomości na PDA poszedłem z powrotem w miejsce gdzie go wrzuciłem lecz artefaktu nigdzie nie było. Łaziłem w okół naciskając "F", ale go nie ma. Na radarze wyświetla mi, że artefakt znajduje się "na dole" czyli możliwe jest, że "zapadł się" pod ziemię? Czy po prostu ktoś mi go sprzątnął?
Miejsce w którym powinien być artefakt::

jalkavaki napisał(a):SARKAZM napisał(a):
- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
stack trace:
wywala mnie ciągle w jednym miejscu
Widać że nie można liczyć na pomoc na forum, w nawiasie ten mod ma zerową stabilność, zawiesza sie przy wczytywaniu, wywala przy próbie rozmowy z kimkolwieg, co rusz wpadam w dziury w ziemi, mod dno i tyle, już wole soljanke pykać
Błędy typowe dla wersji 1.0006. A jak byk na pierwszej stronie pisze, że mod jest pod 1.0004. Więc nie wiem kto tu jest tym dnem
scigacz1975.
caleb59.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości