Terminus napisał(a):Daruj sobie takie osobiste wycieczki, bo one zawsze stawiają w gorszym świetle Ciebie niż osobę, którą próbujesz obrazić.

meJKu napisał(a): Ja Dragon Balla itp. traktuję za serial znacznie bardziej wartościowy, niż to pseudo-gówno co dzisiaj puszczają w telewizji.

E tam. Latają jakieś hipki z włosami jak strzecha i strzelają światłem... Ja wiem czy bardziej jest to wartościowe od - powiedzmy - jakiegoś Mortal Głąbata?

Realkriss napisał(a):Chłopaki, dzieciom należy puszczać bajki japońskiego Studia Ghibli.
Absolutnie przepiękne i mądre jak mało które.
Przemek dla Twojej Malutkiej to jak narazie "Ponyo", gwarantuję, że będzie zachwycona.
Termi, a Twój Synek w jakim wieku? Bo jak ma przynajmniej z 6-7 lat, to "Ruchomy Zamek Hauru", "W krainie bogów", "Narzeczona dla kota".
Dla 9 latków i więcej "Laputa" i "Nauzikaa z Doliny wiatru".
Można to z dzieciakiem oglądać w nieskończoność.
Mnie ostatnio wpieniło to, że moja Córka powiedziała, że "Goonies" tacy sobie. I, że na Hyperionie lecą lepsze historie.

Wheeljack napisał(a):Aha, to wolisz bany z dupy i usuwanie niewygodnych kont? Da radę załatwić.
A teraz po raz kolejny wkleję rozmowę z Terminusem we wcieleniu żeńskim, żeby lud mógł zobaczyć:
Alchemik, weteran XD, GhostRider44, Puszek.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości