Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Generał Golonka w 06 Lip 2012, 19:05

xionc napisał(a):jak nie jest jak jest i jak nie pijesz jak pijesz ;asd

Kurde, no nie piję. Ile razy można mówić? :D
Soviet napisał(a):Może koledze kupował

Właśnie. Może koledze kupowałem. ;)

Aha! Jeszcze mnie wpienia, jak mnie głowa boli. Mam ochotę wtedy coś rozwalić. :E
Generał Golonka
Tropiciel

Dołączenie: 02 Maj 2012, 19:24
Ostatnio był: 25 Mar 2024, 14:07
Miejscowość: Dziwna
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 29

Reklamy Google

Postprzez KSU w 06 Lip 2012, 20:06

Generle muszę oto spytać.. Wybacz.. Ile ty masz lat skoro ekspedientka w sklepie nie chce ci sprzedać napoju energetycznego?
Generał Golonka napisał
Co mnie wpienia? O to lista:
- Pani w sklepie, która nie chce sprzedać Powerade'a, to "napój energetyczny nie dla dzieci"

Skoro masz takie problemy to nie wiem czemu denerwuje cie "żul" który sępi 5zł na wino daj takiemu na wino i grzecznie się dogadaj żeby ci kupił tego powerada i przy okazji masz dobry uczynek :E
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 14 Mar 2026, 09:01
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Postprzez vandr w 06 Lip 2012, 23:06

Generał Golonka napisał(a):
Aha! Jeszcze mnie wpienia, jak mnie głowa boli. Mam ochotę wtedy coś rozwalić. :E

Lepiej, gdy głowa boli okazyjnie, a nie niemal codziennie od czasów technikum, przy czym żadne rezonansy/tomografie/punkcje/chujemuje nie wykazują żadnych zmian/nie przynoszą rezultatów a jedyna nadzieja w codziennych przeciwbólowych :) Nie masz na co narzekać.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez Антони w 07 Lip 2012, 00:17

No1. Tak, prypomniałem sobie, że chyba najbardziej na świecie, to wpienia mnie reklama a właściwie reklamy produktów serji VANISH i CILT BANG!!!*
Poprostu nie-na-wi-dze tego GÓWNA w TV!!!
Przepraszam za wyrażenie ale naprawde te reklamy są chore!
Ten idiotyczny dubing, ubrania podmieniane na stop klatce na nowe i brud który zaczna znikać już 20cm od nałożonego środku do czyszczenia...
Nie, niet to jest nie do opisania :facepalm:
Na szczęście teraz tak często nie oglądam TV bo miałem ochotę zrobić tak:
http://www.youtube.com/watch?v=AbwPkmG-dHE&feature=related
albo tak:
http://www.youtube.com/watch?v=x3r0DxYDoJk

*tak wiem, nie tylko te reklamy są w...pieniające, ale te mi jakoś za skórę najbardziej zalazły.

No2.
:

tak jeszcze dodakowo opiszę sytuację, która dotyczy pewnie nie tylko mnie, a mianowicie wyjącego\szczekającego całą noc psa sąsiada, któremu nie wiadomo co odp***dala i nie daje spać człowiekowi...
Wrażenie ptęguje fakt, że jest teraz b. gorąco i bez otwartych okien nie da się przetrwać nocy :/
Co ciekawe, sąsiadom wogóle to szczekanie nie przeszkadza...
naprawdę czasami jak nie mogę usnąć przez tego kundla (a właściwie sukę), to całą nac obymyślam strategię jak ukatrupić tego psa :/ .
śpieszmy się kochać Polskę. Tak prędko umiera... :(
Image Image
Awatar użytkownika
Антони
Kot

Dołączenie: 08 Paź 2011, 19:36
Ostatnio był: 01 Cze 2013, 19:18
Miejscowość: Iluzjozdroje
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 13

Postprzez Wheeljack w 07 Lip 2012, 01:22

A mnie wku*wia gadanie userów, że "admini i modzi to mogom szysko" i myślenie "ma moderatora/admina, więc jest sku*wielem, wszystko co z nim związane jest złe".
dienonych napisał(a):I jeszcze chamskie jest to, że u adminów itd. ujemne kozaki w magiczny sposób znikają...

Łe pewno, jakaś cześć z nich jest wypita z dupy, więc Kowek usuwa, różnica jest taka, że ja mam z nim stały kontakt, więc zgłaszam takie akcje na bieżąco i wszystkie kozaki, które zabrano mi bez powodu są skasowane, Ty też pewnie nie raz miałeś z tego korzyść, dlatego przestać bredzić.

Tak w ogóle to każdy pitoli o nadużyciach, a jak przyjdzie dać dowód to jest cisza, akurat moje posty na tej stronie są tak samo bezsensowne jak połowa postów z tego wątku, ale nagonka jest na mnie, bo mam moda, czyli jestem sku*wielem, którego trzeba zniszczyć.

Za ten post Wheeljack otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Alchemik, Puszek, szczypiorofix.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 14:02
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez KoweK w 07 Lip 2012, 04:06

Przestańcie już spinać dupy. Akurat ten wątek jest jednym wielkim offtopem, bo nie ma określonego tematu - jeden daje swoje powody do narzekań, a inny je komentuje. Rozumiem jakieś prywatne rozmowy z dupy, ale póki ktoś gada na aktualny temat tutaj, to nie widzę powodu do czepialstwa.

A kozaki usuwam tylko te, które nie mają porządnego powodu w komentarzu. Dienonych, jakoś 4 kozaki ujemne nadal wiszą u Wheela więc przestań hejtować i nie gimbusuj albo pokaż gdzie ja niby kasowałem kozaki, które należały się Wheelowi.

P.S. Admini i modzi mogą wszystko, więc shut up. :D
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 16:28
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Soviet w 07 Lip 2012, 12:27

A mnie wszyscy lubią.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive weteran XD, Alchemik, Werewolver.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez meJKu w 07 Lip 2012, 23:48

xKoweKx napisał(a):które nie mają porządnego powodu w komentarzu.

Taa, a "facepalmy" w moich ujemnych kozakach traktuje się jako dobre uzasadnienie :caleb: ; )

Za ten post meJKu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive dienonych.
Awatar użytkownika
meJKu
Weteran

Dołączenie: 04 Gru 2007, 22:21
Ostatnio był: Wczoraj, 17:55
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 111

Postprzez utak3r w 08 Lip 2012, 18:48

meJKu napisał(a):Sto razy bardziej wolałbym swojemu dziecku puszczać Dragon Balle, pierwsze Pokemony czy nawet Power Rangers niż te durnoty pokroju Hello Kitty.

Większość z tego to kompletna durnota, która tylko ogłupia, a już szczególnie Power Rangers, przy którego poziomie muł jest wybitny. Puszczenie tego dziecku to zagrożenie zdebilowacenia dziecka.
Na szczęście, jest wiele dobrych bajek, nawet dla starszych dzieci, które nie chcą już oglądać cytowanych tu Hello Kity. Ot choćby, właśnie w tej dokładnie chwili lecący Ankh, czy jaki tam tytuł ma ta opowieść o magach żywiołów. Ta bajka przynajmniej czegoś uczy.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Kozaki: 376

Postprzez meJKu w 08 Lip 2012, 19:06

No tak. Zapomniałem, że większość dzieci, która oglądała Power Rangers to teraz debile.
Awatar użytkownika
meJKu
Weteran

Dołączenie: 04 Gru 2007, 22:21
Ostatnio był: Wczoraj, 17:55
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 111

Postprzez utak3r w 08 Lip 2012, 19:13

Mógłbym Ci na to odpowiedzieć, ale musiałbym być niekulturalny...
Naprawdę, jest wiele dobrych bajek, lub seriali animowanych (jak zwał, tak zwał) i akurat PR do nich nie należy.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Kozaki: 376

Postprzez Allistdead w 08 Lip 2012, 19:58

utak3r napisał(a):
meJKu napisał(a):Ot choćby, właśnie w tej dokładnie chwili lecący Ankh, czy jaki tam tytuł ma ta opowieść o magach żywiołów.

Może chodzi ci o: "Avatar: Legenda Aanga"? Zdecydowanie lepsze niż ten cały "Pokemon" i "Power Rangers". Te dwa tasiemce robią na jedno kopyto. Każda kolejna seria podobna do poprzedniej tylko słabsza.

Ale wracając do tematu. Bardzo, ale to bardzo mnie wkurza jak mam wygraną walkę a tu nagle net mi zrywa połączenie :( No i przegrana przez wygaśnięcie. Ale jeszcze bardziej mnie wkurzyło jak po trzech takich wygaśnięciach pod rząd dostałem wiadomość od systemu, że chwilowo mam bana na walki. Nie chodzi jednak o ban tylko o treść wiadomości. Jest o tym, że moi przeciwnicy są biedni i nieszczęśliwi bo mi wygasają walki. Biedaczyska dostali za frajer zwycięstwo, gdy mieli przegrać ale to ja jestem ten zły :/
Awatar użytkownika
Allistdead
Stalker

Dołączenie: 05 Sty 2012, 02:05
Ostatnio był: 19 Lis 2013, 07:31
Miejscowość: Wrocław
Kozaki: 15

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości