- Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Cysiu, Marks79, Wunderwaffe.
Ja polecam takie metalowe. O wiele trwalsze od plastikowych i nie wywołują u rowerzysty takiej frustracji.Marks79 napisał(a):A mnie najbardziej denerwuje/denerwują:(...)
-Pedały
No... Już nikt tak nie obcina głów i kończyn jak dawniej.-źle obciętych ludzi
Co masz do fanów Gimpa?Gimpusów
Cysiu, Marks79, Wunderwaffe.

Marks79 napisał(a):A mnie najbardziej denerwuje/denerwują:
-Administratorzy jak cwaniakują i grożą banem za nic

Werewolver, GhostRider44, Adam.

GhostRider44, Wk1996.

Wk1996 napisał(a):Szczerze, wnerwiają mnie moi kumple (i ogólnie wszyscy), którzy uważają Kuce Pony za największą świętość. Ja rozumiem, obejrzeć dla jaj se można, ale aż taki fanatyzm? A już w ogóle biada jak coś na to powiesz. Zaczyna się, że hejter, że nie jestem "tró" facetem etc.

Na Odyna, to znaczy, że w pokoleniu dzisiejszej młodzieży "tró" faceci jarają się kolorowymi konikami z bajek dla dzieci?
I, że przepraszam KUMPLE się jarają, nie dziewczyny? Bo jeszcze laski to rozumiem, w tym wieku to mają rozumek rozwielitki.

Uważaj bo będzie ban.
Przemek napisał:No dziwne jak cholera to jest. Nie wiem, może ja już nie nadążam.... ale coś w tym jest - oto pierwszy z brzegu link - http://www.mmwroclaw.pl/407446/2012/3/2 ... gory=video.
szm napisał:
Z tym, że lubię wojskowe koniki
szczypiorofix napisał:
Już się wk*rwiłem ;P
Koshi napisał:
A mnie wku*wia xionc, którego odpowiedzi sprowadzają się do 1,2 zdań, w których rżnie znawcę tematu "Co was wpienia", a którego posty ch*ja wnoszą do tematu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości