Witam
Jest to mój pierwszy post na forum, więc grzecznie się przedstawię... Oto ja, dzień dobry

Otóż założyłem konto specjalnie z powodu problemu który mnie nęka, natury technicznej rzecz jasna.
Proszę wybaczyć wpierdzielenie się w wątek nie czekając na odpowiedź na poprzedni post, liczę na kontynuację wątku zaraz po uzyskaniu odpowiedzi.
Zainstalowałem SGM w wersji 1.6, z pierwszej strony tegoż wątku. To spolszczyłem i z wyników byłem bardzo zadowolony. Jednak jak już jechać na modach to na całość i postanowiłem doinstalować resztę modów z tej to strony.
Całość mianowicie instalowałem w takiej to chronologii:
Podstawka + spolszczenie
SGM + spolszczenie
(tu postanowiłem doinstalować resztę)
AI Additions 20.03
Free Choice + Quest + Fix + spolszczenie 3 w 1 [postanowiłem uruchomić grę i jeszcze działało.]
Braz 1.6.1 + fix + (znowu) spolszczenie 3 w 1.
Uruchamiam grę... i.. bach. Bugtrap. Dosłownie w momencie gdy kończy się ładować ekran powitalny po naciśnięciu "Nowa gra".
Oto log:
- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'predbannik_barmen'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
Wiem o tym, iż identyczny problem poruszany był na forum przez "razmesa" rok temu, jednak nie dał on jednoznacznej odpowiedzi co zrobił, że zaczęło działać (i o ile, ponieważ również nie określił czy zadziałały wszystkie 3 razem czy może coś jednak usunął). Osobiście jestem przekonany, że można połączyć te 3 mody, inaczej nikt nie robiłby spolszczenia 3w1...
Cóż, to chyba wszystko. Z góry dziękuję za pomoc, na którą to będę czekać. Prosiłbym bardzo o nie lekceważenie tegoż postu, jako że bardzo mi zależy.
Dzięki, pozdrawiam
Sid