Oczywiście mój ulubiony modzik do CS, ale najbardziej lubię sobie pograć bandytą, sens miałoby to większy, gdyby za rabowanie osób ogłaszających się na PDA, nie zmniejszało Ci dobrych relacji z frakcją, wiesz - coś w stylu, że jak się ogłaszają to prowokują bandytę. Bo tak to trochę bez sensu, zrabujesz kogoś, to stosunki z frakcją opadną, no i znowu musisz dla nich latać, napadać, latać itd. No nie wiem, zresztą co ja tam mam do gadania

W sensie, że napadanie randomów pogarsza stosunki, a tych co mają specjały itd. nie, bo sami się o to proszą, prowokują tymi komunikatami. Tak czy inaczej, nawet teraz jest świetnie, tylko trochę ciężko jako bandyta.
Po chwili namysłu, przydałby się taki system, który wprowadza co np. 20% postępu w terenie awans we frakcji, w tym jakieś minimalne nagrody, wiesz, tak aby cieszyło oko. Do tego np przy 80% postępu możliwość totalnego dowodzenia frakcją przez lidera, dawanie mu sugestii do ataku czegoś itd. Wtedy ludzie z frakcji by inaczej z tobą rozmawiali, z szacunkiem albo coś w tym stylu, ale to tylko moje sugestie.

Jestem łakomy na więcej pieniędzy, ale jako bandyta, jak każdy Cię atakuje to nie jest takie łatwe, jakieś porady, sposoby ?

No i gdzie dorwę jakiś lepszy zawadiacki pancerz ? Szukam i szukam, nic ciekawego nima.