gosciu121 napisał(a):Ja rozumiem że lepiej zrobić wszystko naraz i dać pełniejszą wersję, niż tysiąc częściej, z małą ilością nowości, ale czy teraz nie lepiej dokończyć co niedokończone i udostępnić wersję 3.9? Bo wszyscy czekamy na nią z niecierpliwością, a "premiera" oddala się z każdym nowym wprowadzanym pomysłem

2. Druga to taka aby ekipę najebnika wyposażyć w G-36 PKM i Egzo wtedy chyba by mniej razy ginął?

Xen napisał(a):Nie czytam ostatnio tutaj postów i spytam się kiedy będę mógł zarządzać oddziałami z radia, na starszej wersji jak grałem CS jak pamiętam miałem tą możliwość, teraz gram na 3.8 i po kilku fixach, gram u boku wolności i ni ch*ja
Jest jakieś konkretne miejsce do zarządzania, czy zostało to wyje*ane przy update?
Być może była już odpowiedź, ale jak pisałem nie czytam i nie przebywam tutaj

DJ[Zone] napisał(a):Idealny cos slabo sie znasz:D wystarczy ze przejmiesz 1 baze wrogiej frakcji.
bloodrise napisał(a):musisz nabić 9000 doświadczenia

igla2008 napisał(a):Jak tylko zdobędziesz pierwszą bazę wroga od razu możesz zarządzać frakcją. Czyli wystarczy opanować np Agro Najemnikami i już dowodzisz ich frakcją..

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości