ten temat był wiele razy poruszany, już dawno temu, ostatnio nie śledzę tematu i to na prawdę od bardzo dawna, ale z tego co pamiętam Smoq chciał już dawno zamknąć strzelnicę - po prostu jest ona przystosowana do vanilli, i jak przyjdziesz z przedmiotami z TFW to skrypt odpowiadający za oddanie itemów nie widzi tych, dodanych w TFW.
Rozwiązanie - nie korzystać z strzelnicy bo jest pozostałością z podstawki.
a tak ogólnie, to witam wszystkich - ale ja tak tylko przelotem, zobaczyć jak się tam wszystko trzyma tutaj

A do helikopterów... u mnie działają prawidłowo na 3 zestawach komputerowych - każdy inny.
Komuś się chyba w du*ie poprzewracało... Smoq ma i tak dużo roboty, a ktoś ma czelność żądać opcji wyłączenia helikopterów? To nie jest tylko przycisk który sprawi że znikną na kilka stron kodu który sprawi że nie będą się pojawiać modele, nie będzie mechaniki lotu, nie będą się ukrywać jednostki przed śmigłowcem.
Nie wiem co było mówione, bo na bieżąco byłem około 350 strony, teraz nie mam kiedy tego nawet nadrobić, ale weźcie się ludzie ogarnijcie... A brak nowych wersji, jest skutkiem wymyślania coraz to nowych udziwnień - jeśli się nie mylę to Smoq tworzy system ulepszeń podobny do tego co zaproponowałem (schematycznie) a reszta osób z forum go ulepszyła. Ja myślałem, że to jest niewykonywalne bo moja znajomość c++ jest za mała by to ogarnąć, a Smoq to robi...
Związki na odległość to ch*j, a czołgi same się nie zatankują, pamiętaj.
Wave
Zostawiasz wóz na parkingu pod Tesco i jedziesz do sąsiedniego miasta to ch*j wie co się z nim może stać.
Wave