No przecież napisałem, że nie będę dodawał żadnych "blokad" na sprzęt. Napisałem, że tylko o tym
rozmyślałem.
@ Śledzik - Może być gdzieś jakiś błąd w zapytaniu o Pawlowicza. I on w końcu trafi pod lupę debuggingu.
@ kamiloxed - Nie wiem, nie za prędko, bo jest jeszcze dużo do zrobienia, a ja mam chwilowo bardzo mało czasu.
Co do CoP, to mogę się przyznać, że kiedyś próbowałem, lecz jest to trudniejsze niż myślałem. Niestety jest to dużo dużo dużo więcej pracy niż zwykła podmiana plików. Nie wiem czy jest to warte świeczki, bo zawsze istnieje możliwość, że po prostu przeniesie się całe CS razem z błędami.
Planuje kiedyś spróbować jeszcze raz, zaczynając od odpalenia waniliowego CS pod CoP.
Niestety tutaj nasuwa się też kwestia prawna, bo żeby TFW działało pod CoP, trzeba udostępnić całą zawartość CS (minus silnik), a nie do końca wiem, czy mi wolno coś takiego zrobić. Jeżeli nie, to jak mam to rozwiązać? Kazać użytkownikowi samemu rozpakowywać i kopiować sobie gamedatę? 9/10 użytkowników zrezygnuje z instalacji i moda po przeczytaniu instrukcji instalacji.
a co do perka to obok tego celowania jaki jest jeszcze razem z nim do wyboru ?
Nie do końca rozumiem.
@ Pangia - Noktowizor II generacji posiada tylko hełm Sfera. I tak, masz się pchać przez całą wojnę frakcji, albo 100% reputacji u Samotników aby go zdobyć. To ma być nagroda za trudy.