przez Meesh w 16 Sty 2013, 19:22
@snajper 666
Tak, narzucanie swoich poglądów innym to zły pomysł, szczególnie w niemiłej formie, zakładającej współzawodnictwo i elementy agresji pomiędzy dwoma nieprzystającymi modelami. Pamiętaj o tym następnym razem, zanim się wypowiesz w dyskusji.
TM to wiodąca forma na rynku, czy ci się to podoba, czy nie. Tak, byli pierwsi; tak, nachapali się na tym. Ale *nie*, nie robią wszystkiego cały czas tak samo, popatrz chociażby na ich systemy EBB i rozwój technologii HU. To właśnie TM wytycza szlaki rozwoju rynku, a inni próbują nadgonić... ale na pewno wiesz o nich więcej ode mnie.
Nie wątpię poza tym, że Twoja replika jest 10 razy lepsza, celniejsza i mocniejsza od mojej, że jest baaaardzo długa i ma ogromny celownik oraz mnóstwo fpsów. Podobno takie giwery bardzo dobrze charakteryzują ich użytkowników... ale ja tego zupełnie nie rozumiem, pewnie dlatego, że mam wystarczająco długiego siusiaka.
"Patrząc po forum, to głównym objawem meeshophobii jest ból dupy." - T.
"Przybędzie autor wielki na forum wasze i ferment siać będzie wśród userów płochych, prowadząc do upadku domeny Kowuniowej" Whl 6:15 - S.