Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez KSU w 28 Sty 2013, 22:34

Mnie wku*wiło to, że w zeszły piątek złamałem rękę. Na szczęście nie prawą, więc chociażby piwo mogę wypić, ba nawet samemu mogę je sobie otworzyć. No, ale dlaczego w ferie?? No tak bo gupi Aluś miał plany.... Na dodatek porwałem spodnie.. Moje ulubione rzecz jasna... Oczywiście chciałem odespać w ferie... Nie.... Regularnie co trzy godziny ''ręka" mnie budzi, bo jej nie wygodnie... Kto też połamany niech chociaż da Kozaka... Albo ktokolwiek kto nic nie planuje, bo i tak gówno z tego wyjdzie...
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.

Za ten post KSU otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, Voldi, vandr, Realkriss.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 14 Mar 2026, 09:01
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Reklamy Google

Postprzez vandr w 28 Sty 2013, 22:49

Merhius napisał(a):Wpienia mnie:
- Że w tą niedzielę mam egzamin z matematyki, oceniłem że mam ok 12% szans na jego zdanie.
- Że tego samego dnia mam też egzamin pisemny i ustny z angielskiego. Tak, słabo znam angielski...
- Wnerwia mnie że muszę odśnieżać podjazd na działce.
- Że co 3 dni muszę się zajmować piecem w domu (czyścić, napełniać itd.) Nie było by w tym nic złego gdyby nie to że węgiel trzymam na dworzu i ostatnio jest cały urypany w śniegu :facepalm: , teraz weź go oczyść bo inaczej w piecu będzie woda i przenieś osiem ciężkich wiader z węglem przez oblodzoną alejkę... I jeszcze mi pies dzisiaj nasrał pośrodku kopca z węglem... Pierdyliat przyjemności :mad:
- Dalej, wnerwia mnie mój kolega który codziennie pisze do mnie na skype. Niby wszystko ok, tylko on jest pieruńsko mało elokwentny, więc cały ciężar prowadzenia rozmowy spoczywa na mnie.
- Strasznie irytuje mnie nasz forumowy ShoutBox ;) a raczej jego stali bywalcy którzy gdy tylko zobaczą że np. ktoś nowy chce włączyć się do rozmowy, to zaraz wylatują z tekstem typu: "co to za multikonto", "znacie to multikonto", "pa, znowu jakiś gimbus się podszywa", itd. KURDE, gdzie jest napiane że tylko WY możecie korzystać z ShoutBoxa. Pamiętam jak ja kiedyś coś tam zagadałem, zaraz wyskoczyło "Terminus: multikonto?"... Ehhh.

ku*wa, ile ja bym oddał, żeby mieć takie problemy.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI, Merhius, Lucjusz.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez SkullDagger w 29 Sty 2013, 03:39

Ze zamówiłem w czwartek Guild Wars 2, który doszedł w poniedziałek. A do tego mam do pobrania 76tysięcy plików (update) które nie wiem ile ważą, a ściągac mogę tylko po północy.
I to że tak mnie nak**wia kolano od dźwigania w robocie.
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez riv8 w 29 Sty 2013, 12:33

Mnie wpienia, że jestem w klasie maturalnej, mama wyjeżdża za granicę i mam w tym czasie mieszkanie i brata na głowie. Wpienia mnie to, że mama miała wrócić na świta, a wróciła na ferie, tam jeden miesiąc w to, czy w tamto... Denerwuje mnie przede wszystkim mój brat który nic, nie robi, a w szczególności, gdy nie wyjdzie z psem, a ten pies robi coś niefajnego na moim dywanie. O głupotach typu, że mi się but rozwiązuje, już nie będę wspominał.
Awatar użytkownika
riv8
Stalker

Dołączenie: 06 Gru 2010, 16:07
Ostatnio był: 13 Lip 2014, 15:48
Miejscowość: Las
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 28

Postprzez vandr w 29 Sty 2013, 15:07

Tępe, młode ci*y pracujące w Orange w dziale pomocy technicznej. Tak zarozumiałych, aroganckich, zniecierpliwionych ludzi zebranych w jednym miejscu jeszcze nie widziałem. Tam z facetem dogadasz się bez problemu. Z nimi natomiast można co najwyżej zesrać się na serdelkowo z nerwów.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez KOSHI w 29 Sty 2013, 15:23

Pies, który wiecznie szczeka, gdy liczba osób w domu spada poniżej 2 i który wynosi w nocy kojec do przedpokoju, tak, że można się pięknie wyj*bać idąc do kibla po ciemku. Psujący się samochód w myśl zasady: jak jest dobrze, to jest dobrze, a jak się psuje, to wszystko po kolei. Urwana antena, pęknięta szyba, gnijący tłumik... Ciekawe, co jeszcze się spie*doli do przeglądu. :facepalm: Śnieg włażący w nadkola, który zamarza i obrywa zderzaki. Jaskiniowcy dający sobie Kozaki na zasadzie: masz, bo ci za dużo wypili, choć czop ma sam - 20 ileś tam bo jest bęcwałem. Coś by się tam jeszcze znalazło, ale starczy marudzenia.
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Kozaki: 649

Postprzez Realkriss w 29 Sty 2013, 15:36

Rozumiem Twój ból, bo mnie niesamowicie wpienia zwyczaj jednego z moich kotów.
Garrus nie zniesie ani sekundy takiej sytuacji w domu, że ktoś zamyka drzwi od pomieszczenia. Nieważne, czy jesteś w kiblu, czy łazience, czy pokoju. Jeśli się zamkniesz, to on to od razu wyczuje i przyjdzie wyć pod drzwi.
I bonus, jeśli jest to kibel, to widząc człowieka na tronie, od razu kuca w kuwecie, żeby się za wszelką cenę zesrać.
Mało mu oczki ze łba nie wychodzą...
Czemu to robi? nie mam pojęcia. Bo drugi - Indiana, ma wyje*ane i nawet by mu taki cyrk do głowy nie przyszedł.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez Soviet w 29 Sty 2013, 15:37

Realkriss napisał(a):I bonus, jeśli jest to kibel, to widząc człowieka na tronie, od razu kuca w kuwecie, żeby się za wszelką cenę zesrać.
Mało mu oczki ze łba nie wychodzą...

To tak jak Glaeken!

badum tssss
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative SkullDagger.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Realkriss w 29 Sty 2013, 15:40

Paaanie, Glaeken nigdy nie kucał u mnie w kuwecie!!
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez Soviet w 29 Sty 2013, 15:41

Mam fotki, które pokazują co innego :caleb:
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Merhius w 29 Sty 2013, 15:51

Kolejna seria moich wyrafinowanych problemów których tak zazdrości mi vandr:
- Właśnie zauważyłem że kończą się moje ulubione, wędzone naturalnym dymem z drzewa bukowego oscypki.
- Mój prastary, osiemnastoletni pies który traci panowanie nad pęcherzem moczowym i co kilka dni leje mi na podłogę, no w sumie to normalne w tym wieku... Tylko czemu pare minut przed pompą nie robi siku na podwórku?!
- Wnerwia mnie że przy moim domu respawnują się stada kotów i dochodzi do codziennego darcia mordy ze strony moich sześciu psów.
- Irytuje mnie że powoli robię się głuchy i wszyscy mają do mnie o to pretensje :mad:
- Wciąż wspominam jak moja mama namówiła mnie do wypicia wody po ogórkach... Albo raczej wspominam to co się ze mną działo później :facepalm:
- Dostałem kontuzji przedramienia od noszenia ciężkich pudeł na strych i teraz czuję jakby miała mi pęknąć kość w łapie... Wleeee.
Awatar użytkownika
Merhius
Stalker

Dołączenie: 24 Maj 2012, 21:37
Ostatnio był: 27 Paź 2016, 02:55
Miejscowość: Gruzowisko koło reaktora
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 94

Postprzez marcel w 29 Sty 2013, 16:00

Wczoraj brałem prysznic i wypadłem z wanny, rozje*ałem deskę od kibla, a na plecach mam zaje*iście wielkiego sińca. Hell yeah. Wpieniające jak diabli.
>>> Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. <<< ~ Ernest Scribbler
marcel
Opowiadacz

Dołączenie: 31 Lip 2007, 17:48
Ostatnio był: 29 Paź 2020, 15:47
Kozaki: 193

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt66 oraz 5 gości