- Za ten post KSU otrzymał następujące punkty reputacji:
Tajemniczy, Voldi, vandr, Realkriss.
Tajemniczy, Voldi, vandr, Realkriss.

Merhius napisał(a):Wpienia mnie:
- Że w tą niedzielę mam egzamin z matematyki, oceniłem że mam ok 12% szans na jego zdanie.
- Że tego samego dnia mam też egzamin pisemny i ustny z angielskiego. Tak, słabo znam angielski...
- Wnerwia mnie że muszę odśnieżać podjazd na działce.
- Że co 3 dni muszę się zajmować piecem w domu (czyścić, napełniać itd.) Nie było by w tym nic złego gdyby nie to że węgiel trzymam na dworzu i ostatnio jest cały urypany w śniegu, teraz weź go oczyść bo inaczej w piecu będzie woda i przenieś osiem ciężkich wiader z węglem przez oblodzoną alejkę... I jeszcze mi pies dzisiaj nasrał pośrodku kopca z węglem... Pierdyliat przyjemności
![]()
- Dalej, wnerwia mnie mój kolega który codziennie pisze do mnie na skype. Niby wszystko ok, tylko on jest pieruńsko mało elokwentny, więc cały ciężar prowadzenia rozmowy spoczywa na mnie.
- Strasznie irytuje mnie nasz forumowy ShoutBoxa raczej jego stali bywalcy którzy gdy tylko zobaczą że np. ktoś nowy chce włączyć się do rozmowy, to zaraz wylatują z tekstem typu: "co to za multikonto", "znacie to multikonto", "pa, znowu jakiś gimbus się podszywa", itd. KURDE, gdzie jest napiane że tylko WY możecie korzystać z ShoutBoxa. Pamiętam jak ja kiedyś coś tam zagadałem, zaraz wyskoczyło "Terminus: multikonto?"... Ehhh.

Realkriss napisał(a):I bonus, jeśli jest to kibel, to widząc człowieka na tronie, od razu kuca w kuwecie, żeby się za wszelką cenę zesrać.
Mało mu oczki ze łba nie wychodzą...

SkullDagger.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt66 oraz 5 gości