A ja głupi jestem. Czekałem, aż marcel w końcu zamieści swoje opowiadanie, a ono tu w spoilerze było cały czas. Nie wiem czemu ale myślałem, że ono ukaże się gdzieś na głównej stronie, czy coś xD. Nieważne.
Wygrana oczywiście jak najbardziej zasłużona. Bardzo dobre opowiadanie marcel

. Ciekawy pomysł. Najbardziej zaskoczyło mnie to, że jak na opowiadanie z Zony w zasadzie sama Zona jak i wisielec są tam wyłącznie wspominani, a mimo to czuć, że odgrywają w historii ważną rolę. Naprawdę ciekawe opowiadanie, jak wspomnieli inni, ociekające świeżością.
Ogółem cieszę się, że mogłem wziąć udział w tym konkursie. Dziękuje przede wszystkim Voldiemu za inicjatywę i zapał z jakim zorganizował to wszytko. Jak dla mnie jest on największym zwycięzcą tego konkursu. Dziękuję również konkurencji. Było ciężko, same znane nicki, więc miło było rywalizować z Wami

. Szkoda tylko, że frekwencja taka mała, ale liczę na to, że następna edycja konkursu będzie wydarzeniem ogólnofrumowym, jeśli nie czymś co będzie zapowiedziane również na stronie głównej, dla wszystkich zainteresowanych

.
Gizbarus napisał(a):Powiedz, kiedy będą mogły pojawić się nasze prace? Coby legalnie (

) dało się je poczytać?

Paczaj pierwszy post:
Voldi napisał(a):Prac proszę NIE PUBLIKOWAĆ na forum przynajmniej do dnia 01.04.2013r. Pozwolenie, a wręcz prośbę o opublikowanie pracy W TYM TEMACIE otrzymuje zwycięzca konkursu: Marcel