Woland napisał(a):STEAM
Chamstwo! Chamstwem jest sytuacja:
-Wyłączona autoaktualizacja
-Wyłączony steam cloud
-Wyłączony dostęp do społeczności steam.
Jakkolwiek Steam jest jak państwo w... to znaczy, komputer w komputerze, tak nic się chyba w nim samo nie wyłącza.
A ten ostatni patch to rzeczywiście coś szwankuje - co 5 minut pytało mnie, czy chcę go zainstalować, w końcu wyłączyłem antywira (chociaż mam Avasta, a nie ma chyba on nic wspólnego z McAfee, ale co ja tam wiem), to po zainstalowaniu dalej się mnie pytało, czy chcę zainstalować update. Wkurzony dałem nie, pomyślałem sobie "A spier♥alaj, a nie mi gitarę zawracasz".
W ogóle nie wiem, czy dla mnie jako przeciętnego użytkownika instalacja każdego najnowszego update'a ma jakiś sens, bo widocznych zmian nie widzę, a tylko pobieram coś-tam na komputer.
Nie, nie usunę Steama, za dużo gier mam już na nim.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!