Znalezione w internecie. Te piosenki to przejawy kultury internetowej, która w moim mniemaniu jest niekiedy lepsza, niż muzyka puszczana w radio. Polecam, Frącz Piotrewski.
Ten głos, ta chrypka, ten język i ta muzyczna radość z życia. Od kilku tygodni ten kawałek pomaga mi się budzić i wstawać z łóżka prawą nogą. Рекомендую, Марцель.
>>> Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. <<< ~ Ernest Scribbler
A ja mam utwór, który z powodzeniem można by było włączyć do gry w jakimś modzie. Tylko gitara i wokal... po rosyjsku... o wojnie w Afganistanie... dobre klimaty dla samotnych przecież i żyjących w ciągłym zagrożeniu (zupełnie jak na wojnie) STALKERów. W zestawia polski przekład i chwyty na gitarę
Za ten post Wilk Fenris otrzymał następujące punkty reputacji:
Cholera. Taki zespół, a ja zawsze przechodziłem koło niego obojętnie. Nawet nie miałem zamiaru go bliżej poznać, ale coś drgnęło i teraz biję się w pierś. Wielkości zespołu nigdy nie kwestionowałem, ale teraz sobie uświadomiłem jak głupi byłem, że wcześniej ich nie słuchałem. Może po prostu do pewnej muzyki trzeba dojrzeć?
Intro w tym tracku niesamowicie jeździ po mózgu. Strasznie łechta psyche...Nigdy wcześniej nie słuchałem tak strasznego utworu. Jak by to w X18 puścić to by graczowi naprawdę spruło beret.
:
Z genialnym klipem. Poznałem dzięki SOAD, zagrali kiedyś na koncercie własną aranżacje - bardzo fajną zresztą.