Nie wiem czy tutaj będą komentarze "PO" imprezie w empiku ale spróbuję.
Tak do końca to się zastanawiałem czy iść. Stary już jestem a na forum od lat trzymam się w cieniu nie udzielając się ale fajnie było zobaczyć niektóre twarze znane mi tylko z nicków
Prelekcja na wstępie mnie zaskoczyła. Od TEJ strony nigdy nie zastanawiałem się nad Zoną i jej mitologią. Brawa dla autora
Bardzo ciekawe to było i podejrzewam że sporo ludzi którzy byli obecni na sali a nie mieli styczności na przykład z grą a czytali coś z PA mogli zostać "wciągnięci" głębiej w nasze słowiańskie klimaty PostApo
Szacunek dla ludzi którzy postanowili wziąć udział w konkursie. Wszyscy co tam byli wiedzą jak było gorąco a za zakładanie w takim klimacie jeszcze masek i stosu oporządzenia należy się szacun
Co do zwycięzcy konkursu to chyba nikt się nie spodziewał póki nie wyszedł i się nie pokazał
Najlepiej oporządzeni nie mieli szans
))
Pozdrawiam w tym miejscu forumową ekipę i człowieka którego nicku nie zapamiętałem (sorki) który podszedł do mnie pytając czy jestem "z forum"
Może następnym razem spotkamy się w bardziej sprzyjających okolicznościach. Było świetnie i szkoda że nie pojawiło się tyle osób ile deklarowało to na fejsie. Ale nic to. Niech żałują Ci co mogli a nie byli
... miłą niespodzianką był też kod do Zewu Prypeci na muve. Wiadomo że każdy szanujący się stalker ma go czy to pudełkowy czy steamowy ale ten kod można sprezentować komuś kogo chcecie wciągnąć w klimat
Na pewno się ktoś taki znajdzie.
Jeszcze raz pozdro dla wszystkich !!!!