DarkAvenger1989 napisał(a):irytuje tez uszkadzanie sie kombinezonu oraz tracenie amunicji przy przechodzeniu miedzy mapami.
Aracz napisał(a):Ja mam sposób na śpiwór. Śpię przy ogniskach, buga żadnego nie spotkałem. Najlepiej w bazach i przy stalkerach.

SkullDagger napisał(a):Bandażem?

Pangia napisał(a):Znajdź ognisko w Czerwonym Lesie

MrFler napisał(a):A co do uszkodzeń pancerza/śmierci przy przechodzeniu przez lokację to jest sposób, by temu zaradzić...
Wystarczy przed przejściem zrobić sobie save... Jeżeli po przejściu coś nam się przytrafiło, wczytujemy save i przechodzimy ponownie (mnie max przy 3-ciej próbie udawało się wyjść bez szwanku, nawet z kompletnie zniszczonym pancerzem)...

Vorox napisał(a):Wystarczy wczytywać autosave który gra robi przy każdym przejściu lokacji gdy już jesteśmy po drugiej stronie, u mnie działa.

MrFler napisał(a):Niedaleko leśnika, nieco na południe na przeciwległym krańcu tego placu, przy którym stoi jego wieża jest wagonik i ognisko przy nim jak mnie pamięć nie myli...
A darmowy AK jest napewno w stacji pojazdów w Kordonie (od północnej strony - zachodni budynek na piętrze, leży sobie AKS74U)...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości