Jak ktoś nie zdążył do Empiku, to we czwartek (2 maja) spotykamy się o 17:00 w pubie "Pełna Qlturka" w Sochaczewie na ulicy Żeromskiego 8 : http://www.pelnaqlturka.pl/
Planowana powitalna wypiwka dla stalkerów w szpeju (czyli snariadze, jak ktoś pa-niemiecki nie szprechajet)
"Patrząc po forum, to głównym objawem meeshophobii jest ból dupy." - T. "Przybędzie autor wielki na forum wasze i ferment siać będzie wśród userów płochych, prowadząc do upadku domeny Kowuniowej" Whl 6:15 - S.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w niedzielę 19go maja będę na dniach książki na Stadionie Narodowym... jak ktoś chce pogadać, to dobry moment
"Patrząc po forum, to głównym objawem meeshophobii jest ból dupy." - T. "Przybędzie autor wielki na forum wasze i ferment siać będzie wśród userów płochych, prowadząc do upadku domeny Kowuniowej" Whl 6:15 - S.
Uuu słabo... 18tego mam stać w Gołębiowie ze sztandarem (150ta rocznica powstania styczniowego).Pogadam, może wpadne. Miś- weź długopis, książkę mi podpiszesz
pan kozaq napisał(a):18tego mam stać w Gołębiowie ze sztandarem (150ta rocznica powstania styczniowego).Pogadam, może wpadne. Miś- weź długopis, książkę mi podpiszesz
Jaka niby rocznica powstania styczniowego, kiedy - 18 maja? Jasne, mam już jako integralną część szpeju.
Ostatnio edytowany przez Meesh, 13 Maj 2013, 12:17, edytowano w sumie 1 raz
Wiesz co, zrobimy tak - ten skasuję, założę oddzielny temat, tam pogadamy.
Jeszcze nie wiem, ale zakładam, że chociaż w wersji "lajt" by wypadało...