Prohibition napisał(a):Terminus nazywając Stalina bardzo socjalnym panem robisz z siebie idiotę.
Wiesz dlaczego Hitler wygrał wybory w Niemczech ?

Adam napisał(a):Pomiędzy komunizmem, a faszyzmem są socjaldemokraci, liberaliści i "konserwy" inni.
Adam napisał(a):Oczywiście to kolejny przykład NIENAZYWANIA rzeczy po imieniu. Nazwiesz świnię Azor i niekoniecznie musi to być pies. Nazwiesz propagandowo ustrój swojego totalitarnego państwa socjalizmem, a niekoniecznie musi to być socjalizm. Tyle tematu. Adam out
(Wybaczcie, że Wikipedia)Nazizm był za daleko posuniętym interwencjonizmem państwowym, mającym na celu zwalczenie wysokiego bezrobocia i hiperinflacji, które dominowały w Niemczech przed dojściem NSDAP do władzy, jednak w przeciwieństwie do komunizmu zamiast powszechnej nacjonalizacji środków produkcji wprowadził centralną kontrolę państwa nad przedsiębiorstwami, które formalnie pozostały prywatne choć ich właściciele zostali sprowadzeni do roli kierowników (Betriebsfuehrer).

Adam napisał(a):. Prawda, niby zapewnił pracę bezrobotnym

Woland napisał(a):@Kud nie zmienia to faktu że kozaki z d*py za przeproszeniem. Oceniajcie może konkretne posty bardziej, co?
Poza tym już ograniczyłem w miarę tematy z d*py a i już nie jestem aż takim noobem jeśli o kompa idzie.
Zwróć też uwagę że film w WMV na informatykę zrobiłem bez żebrania was o pomoc

Adam napisał(a):Woland, żadna praca nie hańbi, czy gary, czy wojsko, czy nawet naklejanie swastyk na bombach i hełmach. Praca jest praca, kasę dostawali i tylko TO się wtedy liczyło.
Adam napisał(a):Większość Niemców przebolało tą totalitarną stronę III Rzeszy i nawet łapkę w górę wznosili, bo mieli pracę, co ich wtedy Żydzi obchodzili?

Woland napisał(a):Chciałem już wcześniej się spytać i zawczasu założyć temat tak na wszelki wypadek.

Ja się naprawdę boję o kompa bo jak tu coś pójdzie to kompa przez najbliższe kilka lat mieć nie będę. Mam 16 lat a następny komp to nie wiem, dwadzieścia kilka lat jak będę miał?

Adam napisał(a):z resztą, tą taktykę stosuje się WSZĘDZIE i ZAWSZE.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości