Pangia napisał(a):bo nie skojarzyłem, że od 15 lat gra w Klanie)

Pangia napisał(a):Autobalans?

Universal napisał(a):Piana mi dziś z pyska szła w WoT. Łoję w to pół dnia, a porażki to 60% dzisiejszych bitew. Z wygranych połowa nie jest moim udziałem, bo byłem niszczony jako jeden z pierwszych - byłem na drugiej/trzeciej linii, siedziałem Jagdpantherą w krzakach, a ci i tak łoili we mnie, nie miałem dokąd uciec - padłem jako pierwszy. Choć mam kamulfaż na 100% i stałem za krzakami, oni i tak mnie widzieli po dymku z lufy. I zdecydowali się mnie uwalić, mimo, że silniejsi przeciwnicy byli zaraz przed nimi. Analogicznie szło SU-152, SU-100, Tygrysami, ISami, wszystkim. Psia mać.

Universal napisał(a):Pangia napisał(a):bo nie skojarzyłem, że od 15 lat gra w Klanie)
Pewnie nie skojarzyłeś, bo nie gra od 15 lat w Klanie. W nawiasach podają lata produkcji serialu, a nie występowania roli. Już na Filmwebie podają, że grała epizodycznie, a więc pewnie 1-2 odcinki po 2 minuty.
Tajemniczy napisał(a):weekendy to najgorsza pora ogólnie do jakichkolwiek gier multiplayer

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości