Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 12 Maj 2013, 14:38

Hah... Soldat ma to do siebie, że akurat Amerykanie czy Brazylijczycy na europejskich serwerach nie grają, bo to zaraz wychodzi (ping ponad 300) i kiedyś także dostawał autokicka. Teraz to się zmieniło i pamiętam taką sytuację, jak jeden koleś sobie najprawdopodobniej pobieranie ustawił (bo zawsze miał ping <50), to przez prawie 3 mapy stał w bazie z pingiem dochodzącym do 2000, zanim serwer go wywalił... I nagle przy ostatnich wersjach zrobiło się pełno kutafonów z pingiem >150, a takiego dziada nie sposób trafić, bo skacze po całej mapie przez swojego laga.
A co do hacków to na początku trochę mnie to drażniło, ale później to za każdym razem, jak widziałem coś w stylu "pangia u noob hack" śmiałem się jak debil :D Choć parę razy mnie wyrzucano z serwera za rzekome cheaty. Tak to jest, jak się nie ma litości wobec n00bków :P
Poza tym to muszę chyba potwierdzić to, co mówi większość - Polak nie potrafi zachować się w Internecie. Na palcach jednej ręki zliczyłbym normalnych ludzi, jakich spotkałem w Soldacie i którzy byli z Polski - reszta to albo takie płaczące neokidy, albo jakieś zje*y zachowujące się, jakby pierwszy raz miały do czynienia z kimś po drugiej stronie monitora. Trochę więcej było ludzi spoza kraju, ale też w sumie niewiele. Ale jak już zebrało się te kilka(naście) osób na serwerze, to zabawa była przednia nawet, jak dostawało się po dupie 10-0 :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Reklamy Google

Postprzez Tajemniczy w 12 Maj 2013, 14:40

Ej lepiej już skończyć offtopa bo wbije Soviet albo Kowek i bedom warny :caleb:
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 517

Postprzez Kudkudak w 12 Maj 2013, 14:42

Co do klnięcia zgodzę się. Gdy gram sobie i około 2 minuty widzę napis: Pierwsza Krew na czerwono, na czacie pojawia się: no ku*wa ja pie*dolę. I zaraz: no a ty ku*wa zero pomocy. Klasyk :) Muszę się po części zgodzić z Universalem - też mnie wkurzają tacy ludzie, naiwnie siedząc w stereotypie. Kiedyś sam tak reagowałem na Rosjan, bo wiadomo, Rosja to inny świat, ale już tak nie robię - bo po części zrozumiałem jak mogli się czuć, tak samo jak mnie grupowo jadą za narodowość :| Co do przeszkadzania - miałem wg. mnie gorzej. Support obraził się, bo umarł - byłem na środkowej linii pomagać magowi, natomiast mój support bronił wieży na dole...no cóż, w przeciwnej drużynie był Rengar, hit 800 + Q + boost (około 1000 premii), 2k hit, support 1,8k hp, dobranoc. I poszedł na mnie ogień i żar, ponieważ nie udzielam mu pomocy. No miałem się teleportować? :facepalm: Przechodząc do końca - suport zabierał mi perfidnie fragi, zabijając nagle lub z ukrycia. Jak wiadomo support musi oddawać kille postaci bijącej, bez nich nie ma kasy i itemów...skutek? Ja biłem krytyczne 400 gdy przeciwny carry 900 kryt. Dziękujemy panu za focha...ludzi w takich grach nie ogarniesz :P

Widzę że zebrało nam się na debaty "gierkowe" :P
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez utak3r w 12 Maj 2013, 14:45

Tajemniczy napisał(a):Ej lepiej już skończyć offtopa bo wbije Soviet albo Kowek i bedom warny :caleb:

Offtop? Ale nas te sprawy, o których mówimy - zwyczajnie w...pieniają. Żaden offtop... niestety.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez Kudkudak w 12 Maj 2013, 14:51

Niestety, ale to szara codzienność, i choćbyś chciał, to nie wyplenisz chwasta, tak jak barszcz Sosnowskiego będzie dalej rósł na bezdrożach, zjadał kosy i tworzył lasy na polach.
Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Postprzez Pangia w 12 Maj 2013, 15:00

Kudkudak napisał(a):bla bla bla no ku♥wa ja pie♥dole bla bla bla Ruskie bla bla bla support hit bla bla bla foch i ch♥j bla bla bla debata o grach

Nie zrozumiałem ani słowa z tego wszystkiego. No, bez przesady - 2k, hit, itemy chyba każdy zna. Tak więc: Kud, nie używaj fachowego języka, bo nie wszyscy rozumieją.
Tajemniczy napisał(a):Ej lepiej już skończyć offtopa bo wbije Soviet albo Kowek i bedom warny :caleb:

:arrowu: A to to niby co to jest?

Tajemniczy napisał(a):p: ej co tu mogę dostać za darmo?
s: wpier*ol od reda

Idealna metoda wychowawcza dla nowych graczy :)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 853

Postprzez Kudkudak w 12 Maj 2013, 15:25

Pangia, chodziło o to, że pomagier nie pomagał tylko utrudniał grę - jako prowadzący, czyli taki co zadaje najwięcej obrażeń, powinienem być wspierany. Ten pan się obraził, bo mu nie pomogłem gdyż ponieważ siedziałem na środku mapy, a on na jej dolnym końcu. Od tej chwili utrudniał grę jak mógł.

EDIT: Pangia, co do reda, nie wychowawcza. Nie ma to jak uciekać z miasta przed tabunem redów, bo chcą podbić sobie ego zabijając na hita świeżaka...a ja chciałem tylko sprzedać itema. Chociaż, no, wychowcza :P
Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Postprzez vandr w 13 Maj 2013, 20:05

Obczajcie ten filmik, to jest po prostu piękne. :D

Cwaniak z BWM

Takie zachowanie tłustej świni(i tysięcy innych) mnie wpienia.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez KSU w 13 Maj 2013, 20:18

Dzisiaj miałem podobną sytuacje... Taki sam cwaniaczek (nie wymiarowo), ale z zachowania szturchnął mnie na przystanku zanim zdążyłem zareagować to ten zaraz do mnie z morda "Ty brudasie i co teraz, co?" Ja na niego patrze się jak na debila i praktycznie śmieje mu się w twarz, a że się przeliczył no to się oddalił szybciej niż się pojawił... Skąd się biorą tacy ludzie?
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 14 Mar 2026, 09:01
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Postprzez Gizbarus w 13 Maj 2013, 20:19

Hehehe. Przy czym najgorsze jest, że taki cwaniak po jakimś czasie ochłonie i zacznie dzielić się z innymi swoim bulem dópy - "brutalnośc policji" i inne pieprzenie głupot. W rezultacie smród społeczny roznosi się coraz bardziej i policja ma coraz mniej praw, za to zirytowanych niemocą funkcjonariuszy aż w nadmiarze...
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez KSU w 13 Maj 2013, 20:43

Taa brutalność policji.. Milicja była brutalna zresztą teraz tez jak chcą to itak przyłożą... przykują do kaloryfera i pałami będą tłuc... Tylko że, większość gnojków, którzy mówią o brutalności policji nigdy nie miała z nimi nic wspólnego no może oprócz tego że ich spisali.. I to jest takie pierd..lenie co to psy nie robią.. Kiedyś jakby jeden z drugim taką blondyną dostałby po grzbiecie to by od razu mu by się polepszyło...
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 14 Mar 2026, 09:01
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 25

Postprzez SkullDagger w 13 Maj 2013, 21:11

Przemoc nie jest rozwiązaniem :suchar:
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Kozaki: 63

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości