Co do klnięcia zgodzę się. Gdy gram sobie i około 2 minuty widzę napis: Pierwsza Krew na czerwono, na czacie pojawia się: no ku*wa ja pie*dolę. I zaraz: no a ty ku*wa zero pomocy. Klasyk

Muszę się po części zgodzić z Universalem - też mnie wkurzają tacy ludzie, naiwnie siedząc w stereotypie. Kiedyś sam tak reagowałem na Rosjan, bo wiadomo, Rosja to inny świat, ale już tak nie robię - bo po części zrozumiałem jak mogli się czuć, tak samo jak mnie grupowo jadą za narodowość

Co do przeszkadzania - miałem wg. mnie gorzej. Support obraził się, bo umarł - byłem na środkowej linii pomagać magowi, natomiast mój support bronił wieży na dole...no cóż, w przeciwnej drużynie był Rengar, hit 800 + Q + boost (około 1000 premii), 2k hit, support 1,8k hp, dobranoc. I poszedł na mnie ogień i żar, ponieważ nie udzielam mu pomocy. No miałem się teleportować?

Przechodząc do końca - suport zabierał mi perfidnie fragi, zabijając nagle lub z ukrycia. Jak wiadomo support musi oddawać kille postaci bijącej, bez nich nie ma kasy i itemów...skutek? Ja biłem krytyczne 400 gdy przeciwny carry 900 kryt. Dziękujemy panu za focha...ludzi w takich grach nie ogarniesz

Widzę że zebrało nam się na debaty "gierkowe"