X2stalker2X napisał(a):Dzięki za odpowiedź.A tak w ogóle to jak będę miał te 9000xp to kogo będę mógł wziąć do grupy, bo na razie mam mrówke.Jestem samotnikiem jak by co.
Wbijasz 9000 XP, idziesz spać, wybierasz perka "Dowódca", idziesz do Składu do Barmana i będzie u niego kwestia dialogowa - jeśli dobrze pamięta, co dalej nie wiem, bo nigdy nie lubiłem towarzystwa (trochę jak Miś w Ołowianym Świecie xD)
X2stalker2X napisał(a):Panowie mam takie pytanie.
Czy jest jakaś data(konkretna) na aktualizacje która doda możliwość dołączenia do monolitu, lub wojska?
A w ogóle da się mieć 2-giego kompana jak się jest samotnikiem????

Do wojska nie ma i nie będzie nigdy.
Do Monolitu (ku chwale Monolitu!) będzie możliwość dołączenia w punkcie kulminacyjnym fabuły.
Po raz kolejny opisze jak to jest:
a) Freeplay jako samotnik
b) Fabuła dzieląca się na 3 części:
1. Fabuła frakcji: Dołączamy do frakcji i wykonując zadania zdobywamy kolejno tereny Zony
2. Punkt kulminacyjny: Ważne wydarzenie w którym wybieramy jedną z dwóch ścieżek (dołączamy do Monolitu lub zostajemy przy swojej frakcji)
3a. Jako członek Monolitu, bronimy elektrowni przed naszą poprzednią frakcji, po czym dokonujemy "inwazji" i podobnie jak w 1. ale jako Monolit, walczymy od dominację w Zonie (walczymy tylko z jedną dużą frakcją, która będzie lepiej wyposażona niż my, więc będzie trudno)
3b. Jako członek swojej frakcji, walczymy o Limańsk, przechodzimy przez szpital i dokonujemy ostatecznej inwazji na elektrownie.
KONIEC - w nagrodę otrzymujemy freeplay, w którym już nie ma nic do roboty bo cała Zona jest nasza, jedynie walka z mutantami i zadania poboczne.
Związki na odległość to ch*j, a czołgi same się nie zatankują, pamiętaj.
Wave
Zostawiasz wóz na parkingu pod Tesco i jedziesz do sąsiedniego miasta to ch*j wie co się z nim może stać.
Wave