Nyguz napisał(a):Drugie co mnie definitywnieto komunie 2013... Rodzicom, zwłaszcza matką zaczyna po prostu odpier*alać... Dziewczynki 8 letnie w sukniach jak do ślubu, ledwo chodzą bo to ciężkie, obcasy jak u modelek, 1000 spinek we włosach... Jedna babka na necie chwaliła się, że kupiła synowi garnitur za 1799 zł i buty za 699 ze skóry... Ale to już ch*j. Słuchajcie dalej.:
Jedna "mamusia" napisała na necie, że syn dostał na komunię 2500 zł i ona prosi o radę bo nie wie co ma sobie kupić za to. SOBIE. I wymienia, a może buciki, albo sukienkę, albo wyjazd na wakacje, albo tydzień w SPA... No ja to bym chyba ją oczami znokautował.
I ta wojna zbrojeń, które ku*wa dziecko będzie ładniej wyglądać i którzy rodzice będą bardziej zazdrościć. A prezenty? Quady dla 8 latków na komunię? QUADY? Playstation 3? Tablety? Laptopy? Tak się niszczy dzieciństwo... Ja dostałem rower, łańcuszek, pismo święte, pamiątkę komunii i zegarek, a za kasę kilka lat później rodzice wyremontowali mi pokój i co? Źle? A teraz?! W dupach się poprzewracało i tyle.

Universal napisał(a):a wiadomość o planowanej likwidacji slimów i mentoli idzie ukradkiem
Nyguz napisał(a):Rodzicom, zwłaszcza matką zaczyna po prostu odpier*alać... Dziewczynki 8 letnie w sukniach jak do ślubu, ledwo chodzą bo to ciężkie, obcasy jak u modelek, 1000 spinek we włosach...

Nyguz napisał(a):Mnie ostatnio zaczęła wkurzać plaga "Minecraftowców" na YouTube. Do gry nic nie mam, sam lubię popykać od czasu do czasu, ale to co się dzieje na YT to jest już plaga. Co odpalam stronę, to minimum 8 miniaturek z filmem z minecrafta i głupie tytuły typu: "Kwadratowy dzień", "Kanciasty dzień", "Okrągła noc"... No szlak mnie trafia... 90% tych ludzi to gimbaza, albo nawet podstawówka, gdzie mutacja jeszcze nie zawitała... I każdy to samo. Budujemy dzisiaj zamek, budujemy dzisiaj zagrodę, budujemy dzisiaj pomnik...
I nawet nie wiadomo kto zaczął ^^ Słynny JJoker, idol małolatów i Bóg Minecrafta, wywalił kutasa na widzów (ponad 200 000) i z partnerstwa teraz zbiera kasę... I każdy chce być taki jak on. Spamuje gównianymi filmikami z gry, którą już każdy rzyga, żeby zdobyć jak najwięcej widzów, dostać partnerstwo i kosić $$$...
I żeby to było coś kreatywnego, a to w kółko ten sam szablon powielany przez następne pokolenia kretynów, który będzie dalej powielany przez następnych kreatywnych kretynów, którzy będą myśleć, że wymyślili coś zajebistego, a brutalną prawdą jest to, że ktoś wymyślił to w 2008 roku co potwierdzi ich kretynizm.

Voldi napisał(a):Ja, raptem dekadę temu, dostałem gówniany rower z kauflanda, trochę papierów, słodycze i samochód zdalnie sterowany, który podczas pokonywania zakrętów na klatce (jakiś miesiąc później) nieopatrznie spadł z czwartego piętra

utak3r napisał(a):Universal napisał(a):a wiadomość o planowanej likwidacji slimów i mentoli idzie ukradkiem
Jak ukradkiem, jak od kilku miesięcy toczy się o to wojna i rozróba...

kolokolo98,
Voldi.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości