E no ale bez manipulacji, proszę. Już nawet własnego posta nie można napisać w zgodzie z własną wolą? Wszystko musi być podstosowane pod kowunę? Nie no proszę ja was. To na prawdę wirtualna Korea Północna?
Psia (celowo) mać. Mandat dostałem dwa dni temu. Na mocy ustawy o wychowaniu w trzeźwości. Fortuna wiśniowa kosztowała mnie 103,89, najdroższe piwsko jakie piłem. A piętnaście minut wcześniej dziwiłem się, że Blue Label w Piotrze i Pawle 699,99 kosztuje...
[niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 02 Lis 2025, 14:51, edytowano w sumie 1 raz
Uni - jak żeś pił pewnie na mieście, to nie masz się co dziwić. Jakby nie patrzeć, takie przepisy są od dawna, jeszcze zanim policja zaczęła spamem mandatowym łatać dziurę budżetową - zakaz spożywania napojów alkoholowych w miejscach publicznych. Co za problem iść do ogródka piwnego, albo wypić w domu...?
Mnie z kolei wkurza fakt, że od wczoraj leżę chory. A miałem iść na kręgle, sucza jego mać...
Z tym piwem w miejscu publicznym by się nie ośmieszali... Zmienić nazwę powinni tego artykułu bo przecież niejeden dzieciak by nas swoimi umiejętnościami picia zawstydził... Ogólnie mnie to wkurza i ostatnio modne na FB foteczki z e papieroskami gówniarzy. Masakra.
Ostatnio, a właściwie to od pewnego czasu, idioctwa typu:
Sorry, you must be a registered forums member to view this page.
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
itp.
No ku*wa, słów brakuje. Szczególnie, że pewnie w większości przypadków rejestracja jest darmowa. A taka polityka prywatności, to ja nie wiem czemu ma służyć. Podbudowanie marnego ego twórców forum, którzy na siłę chcą zgarnąć jak najwięcej użytkowników...?
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Fakt, wkurzające - ostatnio, jak szukałem instrukcji rozłożenia na części Sony Ericsson Yari, było tak samo... Koniec końców olałem to i poczekam na zmianę telefonu po prostu...
A najlepsza jest ostatnio moda na captche niezrozumiałe przez człowieka albo standard haseł np: "Xxxxx0000". Najlepsze jest to kiedy wpiszesz z małych liter a strona podpowie że muszą być jeszcze jakieś duże literki. Oczywiście formularzyk należy od nowa wypełniać i podając wymagane dane znów komunikat że muszą być cyferki! Noż... Tak jakby nie można było napisać tego od razu.
Co do durnego standardu haseł to niech się takie fora nie dziwią że mają double account... Wielu ludzi dość często takich haseł zapomina a odzyskiwarki też czasem walą w ciula i nie zwracają maila.