Mnie cieszy to że jutro wpada do mnie na działkę dwóch kolegów, zrobimy ognisko i będziemy obozować z piwem w lesie
Kolejna rzecz to "Impreza Czerwcowa" którą organizujemy ze znajomymi, polega na tym że wszyscy którzy mają urodziny w czerwcu, będą je obchodzić jednego dnia... Wyobrażacie sobie skalę epickości na imprezie? Czasami jedne urodziny to dużo, a tutaj bèdzie chyba z pięć czy sześć
Kto mieczem wo... Sraty pierdaty xD Też się cieszę tym bardziej, że miałem w tym udział Pierwszy raz podjąłem kontakt z "tym czymś", fajt i ban :> No ale Kudkudak poczuł się urażony (sam nie wiem czym) i ukradł mi kratę wódy.
Za LoLa - nie jestem nerdem i nie porównuj tej gry z nim. Wybacz mi.
Chodzi o porównanie lol'a do xionica? A nerdem Ciebie nie nazwałem tylko księżulka. WTF? O co ta obraza?
@scigacz1975 Dla takich chwil warto siedzieć na tym forum @Iwanassassin - ale dałeś mu się sprowokować
Dziś po raz trzeci mój obrazek został wrzucony na niezwykle opiniotwórczą stronę na fejsie - [////]. Poprzedni wylądował w końcu chyba na Onecie i wPolityce.pl, więc te tony sławy mnie miło przytłaczają. Tylko... tylko nikt nie wie, że to ja je zrobiłem
Ostatnio edytowany przez Universal, 02 Lis 2025, 16:55, edytowano w sumie 1 raz
Pilot Parallel Pen 2,4mm - takie cudeńko robione w Japonii. Mówiąc konkretniej artystyczne wieczne pióro z nietypową stalówką pozwalającą na rysowanie jednolitej kreski o szerokości 2,4mm (inne dostępne szerokości to 1,5mm, 3,8mm, 6,0mm). "Stalówka" to tak naprawdę 2 metalowe blaszki, miedzy które jest podawany atrament. Fantastyczna zabawka do grubych kresek, czarnych wypełnień czy ozdobnego pisma.
Cieszy mnie to, że wczoraj udało mi się zaczipować oba koty całkowicie bezpłatnie!
W Warszawie jest nowa akcja Urzędu Miasta - do grudnia 2013 lub wyczerpanie czipów można zapisać kota lub psa do przychodni weterynaryjnej i zaczipować za darmo. Normalnie to koszt 70 zeta za kota, więc opłaca się i to bardzo. Jakby ktoś był zainteresowany, daję linka do informacji o czipowaniu i spisu lecznic, gdzie można to zrobić: http://bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Urzad/Biura_Urzedu/OS/Zwierzeta/chipowanie.htm