Gizbarus napisał(a):Wina przede wszystkim leży po stronie rodziców w tym wypadku - dzieciaki w tym wieku mają tendencję do powtarzania tego, co słyszą w domu.

Wańka_Wkręt, scigacz1975, Tajemniczy, kajzerPL, Gro3a.

scigacz1975 napisał(a):A może lepszy efekt dało by posłanie rodziców dzieciaka do szkoły.

Gro3a napisał(a):Część takiego zachowania to zasługa internetu, gdzie na jaką stronę nie wejdziesz to wyskakuje reklama z gołymi dupami i cycami
Gro3a napisał(a):i komiksy z wulgarnymi słowami, tak jak uwzględnił wyżej Gizbarus.
Gro3a napisał(a):Kiedy byłem gówniarzem i przekląłem, to dostałem takie lanie, że do końca dnia nie mogłem usiąść

LSkiper napisał(a):Nie zdziwiłbym się, gdyby na forum pojawiały się głupie i banalne pytania typu: ile to 2+2, gdzie sprawdzić jaki mam procesor? Jak zmienić tapetę? Itd.
LSkiper napisał(a):No ku*wa czy to aż tak trudno sprawdzić?
Wogóle nie zdziwiłbym się, gdyby średnia wieku "ludzi" zadających te pytania przekraczała 10lat.
Edit: Wg. Mnie dla takich graczy sandboxy to czarna magia już lepiej, żeby ci idioci trzymali się cod-ów bf-ów itp.
Za takie tematy powinni dostawać podwójnego Warna

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości