Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Ja niestety kiedyś nie trafiłem w antenę z granatnika RPG-7(ale drugi granat trafił). Mimo tego Rogowiec przeżył. Być może nie tylko zbugowała się kolizyjność odłamków, ale także ochrona przeciwemisyjna. Pokombinuj z sejwami lub jak radzą koledzy zacznij od nowa.
Czyli nie wykrywasz go na HUD'zie ? Do przedszkola trzeba dostać się jak najszybciej po dostaniu misji. Mógł zginąć np. od emisji lodówki sam nie otworzy i tam też nie jest bezpieczny. Najprawdopodobniej miałeś emisje która go zabiła.
Ja zawszę rzucam granaty, a raz trafiło że nie miałem to karabinem to rozwaliłem.Co prawda dużo magazynków poszło,ale misje zrobiłem
Gdy nadeszło Gestapo, na budynki spadły bomby Zamienił dziurawe palto na dwie kukurydzy kolby Poczuł, że koniec to już tylko kwestia dni. Gdy płonęło miasto ludzie z krzykiem umierali w nim...
Co do tematu, to żeby bez zbędnej eksplozji rozwalić tą antene, to trzeba walić w te deski, na których się to trzyma, przynajmniej u mnie się to rozwaliło @smyczy - tak kontrolnie zapytam - oryginał czy pirat?