Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Wave w 15 Lip 2013, 20:25

Kupiłem na targu adidaski za 50 złotych koło kwietnia i wciąż w nich chodzę. Lekko popękała powierzchnia boczna przy paluchu, ale to moja wina, bo ostro je użytkuję. Buty powyżej stówy to ja tylko kupuję porządne na zimę, bo letnich i jesiennych najwyraźniej nie ma sensu brać.

@LSkiper, też bym się tak chciał z kimś zapoznać, bo byłoby ciekawie zdobyć jakiś kontakt podczas podróży. Jak na razie to wszystkie znajomości na wyjazdach były tylko okresowe. Pewnego razu w Dziwnówku mieliśmy super ekipę. Byłem ja, kuzyni, kilkuletnia kuzynka, taka baaaardzo ładna (ale wtedy starsza ode mnie) dziewczyna, pewien równy koleś i... Niemiec. Śmiszny ten Niemiec był, bo miał fryzurę jak kobieta (wysoko upięte włosy zaczesane do tyłu, no ciężko mi opisać), no ale fajny był. Na dodatek dość nieźle gadał po polsku i ta ładna dziewczyna starała się go wyrwać, ale jej plan legł w gruzach, no bo on był zajęty. Ale wspomnienia pozostały. No i też tam nauczyłem się w końcu jako tako w ping ponga grać.

Ale jeśli mamy być w temacie to wpienia mnie, że takie kontakty się urywają mimo wszystko.
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Re: Odp: Co was w...pienia

Postprzez utak3r w 16 Lip 2013, 22:43

Ostatnio nawet nash bash jest ujowy. Na kilka stron, do przejrzenia których się zmusiłem, znalazłem aż jeden wpis, który rzeczywiście powinien był się tam znaleźć...
Już wy wiecie, co :tm:
Sooner or later, you will meet the Undertaker...

Za ten post utak3r otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kuballa44.
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez margarita w 17 Lip 2013, 00:33

Przypomniało mi się po przeczytaniu postów wyżej.

Nie tak dawno temu kupiłam sobie buty. Ładne, zamszowe, drogie jak na moją kieszeń, ale wydawało mi się, że skoro cena taka a nie inna, to w parze musi iść jakość. Oczywiście nie szła. Buty założyłam dwa razy i odpadł mi flek, w dodatku tak scumbagowo, że zauważyłam to dopiero w domu. Starł mi się kawałek obcasa. Z reklamacją wiadomo jak, więc buty poszły do szewca i wróciły z "ulepszonymi" nowymi flekami (tj. dobrze przymocowanymi) i wstawionym wypełnieniem.
I niby złość już mniejsza, ale i tak wciąż podnosi się ciśnienie na myśl, że człowiek nie może pochodzić w nowych butach, bo się od razu psują. A na sklep się obraziłam i tam już nie chodzę, mimo że mają na wystawie całkiem ładne i tanie sandały. ;)
– Tato, dlaczego nie możemy jechać z tobą?
– (do siebie) Bo jesteś mortalem, synku, a ja nie lubię paradoksu.
Awatar użytkownika
margarita
Stalker

Dołączenie: 14 Gru 2011, 19:17
Ostatnio była: 21 Lis 2015, 21:28
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 129

Postprzez KoweK w 17 Lip 2013, 01:09

utak3r napisał(a):Ostatnio nawet nash bash jest ujowy. Na kilka stron, do przejrzenia których się zmusiłem, znalazłem aż jeden wpis, który rzeczywiście powinien był się tam znaleźć...

Niech zgadnę... To twój wpis? :o
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 23:46
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez utak3r w 17 Lip 2013, 20:38

xKoweKx napisał(a):Niech zgadnę... To twój wpis? :o

Na ostatnich kilku stronach raczej nie ma żadnego mojego wpisu...
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez LSkiper w 17 Lip 2013, 22:20

Od dawna mnie wkurza ten internetowy, majnkarftowy debil dżej dżej dżoker no ku*wa ile można gapić się w te je*ane kwadraty i sześciany przez prawie 5 lat... Wkurza mnie sam jego avatar jak widzę zdeformowaną twarz mojego ulubionego anty-bohatera z Batmana to szlag mnie bierze...
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 10:29
Miejscowość: Posen
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 39

Postprzez Wave w 19 Lip 2013, 10:52

Ja nie znoszę w ogóle tych sponsorowanych Rocków, Alonów, czy co tam jeszcze jest. Często nawet jak widzę ich grę, zachciewa się odłączyć od internetu. Obejrzałem jednego z nich może ze 2 razy. Jednym razem to zrobiłem, by sprawdzić coop w Dead Island, a drugim Dishonored. Z resztą jak widzę na YT wypełnione polecane (sam nie wiem czemu tak :D) Meinkraftem to można padaczki dostać. Co ludzie widzą w tej grze? Sto razy lepiej bawiłem się w starym Hard Trucku 2 i Rollercoaster Tycoon. Dżoker i wieeele meinkraftowiczów to też padaka i flaki z olejem. Pograłem trochę, zbudowałem ciężarówkę i okręt podwodny, i gra mi poszła do kosza. Jedynie zabawa była dosyć przyjemna podczas gry z kolegami. Tak to nie widzę sensu w tym. Jak już jesteśmy przy internetowych debilach, ja osobiście oglądam tylko mało znanych ludzi lub takich, którzy nie są sponsorowani ;) Wujek Bohun to mój ulubiony "jutuber". Zajmuje się modelarstwem, Euro Truck Simulator i tym podobnymi, a oglądanie przez godzinę jak jedzie ciężarówką nie jest wcale nudne. Jego komentarze świetnie ubarwiają wideo. Ma się wrażenie, że siedzi koło gracza i mu opowiada ;)

P.S. Idzie wyłączyć te polecajki z Meinkrafta?
Wave

Postprzez Domianos w 19 Lip 2013, 11:58

Wave napisał(a):Dżuz, z tymi nowszymi HPkami jest jakaś magia. Koledze na przykład kartki gniotło albo nawet zżerało.

O tak... Zgodzę się w stu procentach. Pewnego razu nie chciało mi się wyłączać drukarki przyciskiem i po prostu wyciągnąłem kabel :facepalm: . Następnego dnia drukarka gniotła i zżerała kartki. Na szczęście była jeszcze na gwarancji, ale panowie w serwisie nie potrafili naprawić sprzętu i wysłali nową :) .

Pamiętam jeszcze mojego starego HP 690C. To była drukarka...
Awatar użytkownika
Domianos
Łowca

Dołączenie: 23 Lis 2009, 22:32
Ostatnio był: 25 Wrz 2024, 18:16
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 28

Postprzez Tajemniczy w 19 Lip 2013, 20:40

Wave napisał(a): Z resztą jak widzę na YT wypełnione polecane (sam nie wiem czemu tak :D) Meinkraftem to można padaczki dostać. Co ludzie widzą w tej grze?

Bo to był mechanizm. Jeden gimbus odkrył Minecrafta i przekazał go drugiemu gimbusowi, tamten napisał na Facebooku czy na Twitterze że to "gr3at game!" i przesłał swoim znajomym tamci dalej i dalej i masz sforę dzieci dostających orgazmu przed komputerem jak zbudują domek czy jakiś ogródek i srających z tego powodu pizdylionami filmików na YT.

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pangia.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez KoweK w 19 Lip 2013, 21:29

Wave napisał(a):P.S. Idzie wyłączyć te polecajki z Meinkrafta?

Oczywiście, że idzie. Przestań oglądać jakiekolwiek materiały z Minecrafta. Takie rzeczy bez powodu Ci się nie pojawiają. Podobnie jest z gejuchami u impulse'a. :caleb:
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 23:46
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez djcycu w 19 Lip 2013, 21:55

Wydaje mnie się że on nie ogląda filmików z Minecraftem w roli głównej tylko patrzy na filmy które mają w tagach słówko "minecraft". Znam to po sobie bo też mi proponowało Minecraftowe gej-pleje. Dopiero po jakimś czasie zauważyłem że w filmikach jest takowy tag. Nie dziwię się w sumie czemu robi się takie zabiegi, ot przecież filmiki z Minecrafta mają cholerne branie na oglądanie więc niejeden autor zupełnie innego tematycznie filmu wstawi sobie tło, taga z Minecraftem i nabija mu oglądalność bo jakiś gimbusik chciał widzieć jak zrobić samolota albo tira widzianego w tytułowym obrazku :caleb:
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Wave w 20 Lip 2013, 10:37

@DjCycu ma rację, ja nie oglądam Meinkrafta, bo to mnie ani trochę nie interesuje. Teraz też się temu przyjrzałem i problemu nie ma ;) Musiałem jeszcze wyłączyć subskrybcję jednego typa, bo nagle zaczął wrzucać Duke Nukem w wersji kwadratowej. Z tym orgazmem przed komputerem to też racja. Dałem koledze cynk o tej gierce i przez całe wakacje maniaczył, oglądał wszystkie dżej dżeje i grał na 100 paru modach. Zamiast wychodzić na dwór, baaardzo się ekscytował tą grą. Z resztą powiedział mi, że gdyby nie ja, nie miałby co robić w wakacje, spowiedź noł-lajfa... Ileż można w to się bawić? To jest nudne.
Wave

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości