Wracam z x16 i mam skrytkę. Podchodzę do niej i... lol!

Infernal napisał(a):No i ten bug pobił wszystkie inne. Co dziwne spotkałem go zaraz po pierwszym spotkaniu z lokacją Bar (lubię dokładnie wszystko pozwiedzać) Wszedłem na starą wieżę i podszedłem do niej. Oto efekty.
Wystarczy wejść na wieżę i ją obejść na drugą stronę. Są tam dwa miejsca nie obudowane drewnem, jakby dziury ponieważ drewno odpadło. Bug występuje po lewej stronie. Jeśli dobrze nastąpimy na miejsce gdzie nie ma drewna (trzeba praktycznie wejść w wieżę przez dziurę) i jeśli dobrze nadepniemy to pojawi nam się takie coś. Najlepiej nakręcić filmik, ale nią mam odpowiedniego programu oraz miejsca na dysku (jak wiadomo filmiki z gier pożerają straszliwie miejsce) Najlepiej patrzeć się przy przywoływaniu tego bugu pod nogi, bo wtedy można zapamiętać jak należy stanąć.
Dla niekumatych rosyjskiego to napis na tej tabeli znaczy "ściana"

Missile napisał(a):Jak idę wykończyć jakieś stadko, bo dostałem zlecenie od sidorowicza, podchodze do psiaków, one tak ładnie na mnie warczą, latają za mną, w końcu formują się w taką jakby ciasną grupke i jeden wystrzeliwuje w górę na jakies 20m :D Najlepsze było jak jeden wylądował na dachu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości