Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Wave w 21 Lip 2013, 20:10

Kudkudak, u mnie już nic nie ma. Na razie jest czysto. Mam tylko mój OldtimerbazaR, Bohuna, Boxxy i kilka propozycji muzycznych (Death, Mayhem, Burzum), które akurat lubię, więc problemu już nie ma. Gdzieś tam się zakryło :D
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Postprzez Szczur w 21 Lip 2013, 20:30

- polskie dubbingi i tłumaczenia
- ułomność google tłumacza
- reklamy (w kinach, na YT, wszędzie kur*a)
- telefony typu: zapraszam pana na..., proponujemy lepsze usługi...
- jak się gościu z pizzą spóźnia i wyłudza napiwek
- matematyka i moja była matematyczka oraz jej system oceniania ("MASZ 1, BO POWINIENŚ TO WIEDZIEĆ" albo "NIE MOGĘ Z TEGO WAM OCEN POSTAWIĆ?! TO WAM ZROBIĘ TAKI SAM TEST I ŹLE NAPISZECIE!") - dot. próbnego egzaminu z matematyki
- mohery, wypowiedzi PIS-u, tupolewy, rydzyki i radyjo ma ryja, natanki i macierewicze
- napieprzanie się z abdykacji Benedykta XVI (lepszy był niż JPII pod tym względem, że nie ukrywał pedofilii i innych skandali [+książki], przeprosił ludzi za czyny Kościoła, zajął się sprawami administracyjnymi i organizacyjnymi Kościoła i Watykanu w szczególności)
- GREJT BRYTAJN (czytaj: kraj trzeciego świata) I OCH LONDON OCH *_* oraz Inglisz (światowym językiem powinna być łacina i uj! ale nie bo angliki są uprzywilejowane) + "nasza super, hiper, duper królowa i jej synalek" lub oczekiwanie, aż Kate przyjedzie do szpitala, niech media zablokują przejazdy karetek! (no co za kraj debili :facepalm: )
Nie mam nic do Irlandczyków, Walijczyków i Szkotów - te dwie narodowści powinny już dawno się odłączyć, dążą do tego...
- wielcy "patrioci" broniący kraju przed NIEWYPOWIEDZANYM ZUEM!
- wypowiedzi typu, że Niemcy, Rosjanie są ŹLI!!! (Chryste Panie, a Polacy zawsze święci byli...)
- nietolerancja wszelkiego typu
- warny z dupy :TM: :3 (chociaż mój był zasłużony ;_;)
- dresy osiedlowe
- reprezentacja PL w piłkę kopaną
- słit focie i cytaty z życia na fb :*
- awaria prądu bądź Ynternetu
- manipulacja ludźmi przez media i Kościół
Na razie wystarczy, bo aż się wku*wiłem :caleb:
(EDIT = poprawki)
Ostatnio edytowany przez Szczur 21 Lip 2013, 21:30, edytowano w sumie 2 razy
Dobrej Zony!
Всегда из тени - крыса
:

Opowiadanie - praca zawieszona
Frakcja - dodatki!
Kawa / Στίχοι / Песни

Za ten post Szczur otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kajzerPL, MetalowyStalker, Pangia.
Awatar użytkownika
Szczur
Stalker

Dołączenie: 21 Cze 2013, 18:29
Ostatnio był: 12 Cze 2017, 23:33
Miejscowość: Kraków / Zona
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 101

Postprzez MetalowyStalker w 21 Lip 2013, 20:47

I co ja tu napisać mam... Podobnie jak autor wyżej przez chwile myślałem że po pijaku to napisałem ale spojrzałem na nick i sie coś nie zgadza... ;-)

-Mnie w pieniają stereotypy i nazywanie metali brudasami ( o ironio, nikt mi na ulicy nie powiedział tego w oczy :E ) tylko w internetach są takie Czaki norrisy ;)
-ogółem denerwują mnie stereotypy, nienawidzę ich bo dzielą ludzi zamiast ich łączyć tak pieprzę jak jakiś ministrant :kotek:
-do tego dojdzie nie punktualność, denerwuje mnie jak ktoś się spóźnia a potem na dokładkę jeszcze kłamie jak tusk.
-Łatwe gry typu ,,nooo tu masz w tu a tu s tu d.. tutaj myszke... no to do dzieła miłej gry!" ostatnio jestem zwolennikiem Misery moda i czekam na wersje 2.0 ale to taki mały offtop :wódka:
-Związek radziecki i wszelaki syf tego typu
-Fałszowanie historii
-,,Poprawność polityczna :facepalm:
-cen paliw nie komentuje nawet.
- i to że brakło mi piwa no kur*a no to chyba na tyle dalej to już będzie hejt ;-)
Image

O ciemności, jeśli tylko w Twych ramionach spocząć mógłbym
Na chwilę i z doczesnymi oczami
Ujrzeć Twój gasnący uśmiech
Awatar użytkownika
MetalowyStalker
Stalker

Dołączenie: 27 Mar 2013, 10:27
Ostatnio był: 18 Cze 2017, 21:16
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 12

Postprzez Gizbarus w 21 Lip 2013, 21:00

Mnie wkurza, jak ktoś nie potrafi łączyć "nie" z rzeczownikami :caleb:
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez Tajemniczy w 21 Lip 2013, 22:17

To o czym pisał Szczur czyli ogólnobrytyjska szajba na punkcie dziecka Wiliama i Kate. Już rzygam wręcz obrazem drabin wokół szpitala i dziennikarzy zwisających z tych drabin jak rezusy w zoo. Im (małżeństwu) też zapewne to wpienia- kobieta w ciąży a jedyne co jej brakuje to bataliony dziennikarzy i paparazzi pod szpitalem :mad: . Jeśli teraz jest tak jak jest to jakie życie będzie miało to dziecko? Praktycznie 24h/dobę pod czujnym okiem mediów które wszystko wyłapią- pierwsze kroki, życiowe potknięcia i wszyscy będą o tym wiedzieć. Już mu współczuje.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Universal w 21 Lip 2013, 22:22

Te trzy Kozaki u Szczura mnie ostatecznie skłoniły, by się odnieść do paru myślników, bo nie zdzierżę :caleb:
[niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 02 Lis 2025, 17:07, edytowano w sumie 1 raz

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive BartusiekS, Domianos, Szczur.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez CONAN w 21 Lip 2013, 22:27

Wkurzają mnie moherowe babki które bodaj że przewrócą cie byle tylko wsiadła jedna z drugą do autobusu, albo gdy ustąpisz takiej miejsca to zamiast usiąść kładzie sobie zakupy no bo przecież torby muszą odpocząć żenada.
Wkurzające jest również to że w moim mieście nic nie ma kompletne zadupie jedno kino z centrum handlowym na krzyż. Pracy nie ma nigdzie , a co na gorsze że zlikwidowali zakład ketchupu Włocławskiego.
"Jeśli nie możesz znaleźć czegoś dlaczego
chciałbyś żyć, postaraj się znaleźć coś,
za co chciałbyś umrzeć"
Tupac Amaru Shakur
Image
Awatar użytkownika
CONAN
Weteran

Dołączenie: 13 Lip 2011, 16:29
Ostatnio był: 16 Sty 2024, 21:27
Miejscowość: Amsterdam
Ulubiona broń: Gauss Gun

Postprzez Voldi w 21 Lip 2013, 22:47

Chwilowo, przez jakąś godzinę, dwie wpienia mnie fakt, że w parku 300 metrów dalej dzieje się festyn na rzecz schroniska dla zwierząt. Od ponad godziny trwa część artystyczna: koncerty "gwiazd" disco-polo... O ile w dzień szło to zdzierżyć, to wieczorem tak podkręcili mikrofony, że dokładnie słyszę słowa "hitów". I podcięte laski wiszczące na każde zdanie "wokalmana", że mi się wwierca w uszy. 300 metrów dalej, przy ścianie skierowanej na południe, gdzie dźwięki dobiegają z północnego zachodu... W sumie, można by iść, kupić na drogę dwa piwka i wyrwać jakiegoś lachona, bo ostatnio "swędzi".

Z drugiej strony, za tydzień się odkujemy na jubileuszowe Rockowisko :E MATERIA! Acz, z drugiej strony, od rana będę kursował między centrum (przystanek autobusowy) a podwórkiem u babci (jakieś 1,5km w jedną stronę) i parkiem (od niej to koło kilometra, więc 2,5km na jeden kurs...), o 15.30 będę się musiał zerwać z imprezy, odegrać ślub (serio? Nie mieli kiedy mówić sobie "Tak"? Wypada mi 1-2 śluby rocznie i to akurat w takim terminie :facepalm: A znając życie, jeszcze o 14 będę miał jakiś pogrzeb -.-), potem całą noc czuwać nad znajomymi, odstawić ich bezpiecznie na nocleg, przesiedzieć, rano rozstawić po przystankach, spieprzyć do domu, umyć się, pognać do roboty... I wieczorem na koncert organowy do sąsiedniej parafii, bo się dogadałem z dyrektorem fundacji muzyki organowej (i przy okazji wykonawcą w następnym tygodniu), że będę pomagał przy kontuarze (przekładanie kartek z nutami, dbanie o właściwą rejestrację organów, włączanie/wyłączanie kolejnych głosów itd.).
Image
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Postprzez djcycu w 22 Lip 2013, 00:00

A mnie przed chwilą wku*wiło choć teraz się z tego śmieję że pewien pisklak z jednego forum poprosił o zbanowanie mnie bo wyraziłem opinię i pokazałem różnicę pomiędzy jednym modelem samochodu a drugim... Właściwie to dziwnie mnie tam na tym forum potraktowano. Najpierw należymy do jednego klanu i trzymamy się jak rodzina potem za jakieś fiu bździu zostaję opieprzany i gnojony na forum wszystkich a po roku przeproszony, wcielony jako VIP i znów szykanowany ponownie jak worek treningowy... Wkurza mnie jak się tak traktuje ludzi tylko dlatego że zbudowało się własne forum poświęcone danej społeczności i zaczyna się wyżywać na "podwładnym" bo się ma władze.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Voldi w 22 Lip 2013, 00:02

ETS2.pl ma swoje odchyły Cycu. Zdążyłem Cię już namierzyć, nawet kiedyś Twój nick i sprawa kradzieży modelu czy jakoś tak były na blogu. Obiecałem sobie się tam zarejestrować po zakupie ETS2, ale nigdzie na miejscu nie mogę go dorwać, a jak jestem w B.stoku, to nie mam przy sobie tyle piniondzy.
Image
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Postprzez djcycu w 22 Lip 2013, 00:10

Niezupełnie o to forum chodzi :) Nie chce reklamować, właściwie to żadna konkurencja jest bo chodzi o wyścigi online. A co do ETS2 to prawda userzy mają tam odchyły... Ale jak to się mówi, tam w większości zamieszkuje banda gimbusów nie mających wcale pojęcia o zawodzie kierowcy i rzemiośle (głównie etyki) tworzenia modów a wmawiającym mongolskie teorie na wszelakie tematy głównie posługując się wiedzą zawartą na YT albo na innych forach (szczególnie to wywyższanie MAN'a). Tylko kilku tam porządnych ludzi jest których darzę szacunkiem bo mają i humor, i rozum i jakieś pojęcie nie wspominając o umiejętnościach tworzenia czegokolwiek.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Szczur w 22 Lip 2013, 09:02

Universal, wiedziałem, że ktoś pewnie na to zwróci uwagę. Cieszę się, że akurat ty. Po kolei, sąsiedztwo tych myślników jest przypadkowe i nie dotyczą siebie nawzajem. Jakbym chciał żeby tak było, to bym je połączył. Nie mówię, że Kaczyński jest demonem wcielonym, ale jak słyszę, kiedy się wypowiada i co sobą reprezentuje, to aż mnie krew zalewa. Może i trochę generalizuję i pieprzę, ale zebrałem to gów*o i wrzuciłem do jednego wora, więc wyszło jak wyszło. Sprawa patriotów dotyczy całkiem sporej grupki ludzi, a także do tych wypowiedzi. Dam przykłady z życia wzięte. Moja była szkoła podstawowa zmieniała patrona z Jana Kochanowskiego na ks. Kazimierza Jancarza. No dobra, przeżyję jeszcze, ale dopiero się zaczynało... Po dwa wyjścia do kościoła tygodniowo, bo to jakaś rocznica, albo że Kaziu sobie wtedy coś tam robił. Później powstał hymn szkoły, Boże miej w opiece tą dyrektorkę (która przepuściła pieniądze na remont szkoły, a później spieprzyła do rady dzielnicy...). http://www.sp85.krakow.pl/strona-hymn-szkoly,85.html (śmiechu warte) - cała procesja składająca się z uczniów i nauczycieli, szła jak jakiś protest drząc mordy. Ha ha, spróbuj tylko powiedzieć, że nie będziesz szedł, to już masz jazdę po wszystkich ocenkach i zachowaniu.
Kolejny przykład "ni lubiem Niemcuf i Rosjanuf": moja była historyczka z gimnazjum. Na każdej lekcji jakieś pindolenie o tym, że rząd jest zły, że Palikot jest pier*olnięty. Że trzeba być wielkim patriotom, jeździć tramwajami patriotycznymi ( http://www.patriotycznykrakow.pl/index. ... &Itemid=54 ). Cała trzecia klasa to powstania - no błagam, ile można... Wiem, że to historia naszego kraju, że walczyli o niepodległość. Tylko nie rozumiem czemu było tyle tego trucia, nienawiści do innych narodów, że są złe (nadal). Historia Napoleona szybciutko przerobiona...niepodległość w Ameryce, wojna secesyjna, jednoczenie Niemiec przez Bismarcka albo przejęcie władzy przez bolszewików - tego w ogóle nie było. Cudne były też jej opowiadania: "Byłam kiedyś w Kauflandzie i kupiłam kapcie dla mamy, idę do kasy i kupuję. Później patrzę na paragon, a tam napisane danke schön! Walnęłam tymi butami o ziemię i wyszłam. Co to ma być?! Zabory znowu?!" Jezu, co ludzie sobie pomyśleli... Gdybym nie uczył się historii na własną rękę to ciężko by mi było... Historyk powinien być obiektywny...ona się do tej pracy kur*a nie nadaje! :mad:
Jeżeli chodzi o nietolerancje wszelkiego typu, faktycznie, może to źle zabrzmiało. Chodziło mi o nietolerancję: religijną (dla mnie może stać Kościół koło Meczetu i nie ma problemu), rasową (czyli wyśmiewanie się z czarnoskórych, Żydów, Azjatów etc.), etniczną (cyganie - no wiem, że przeginają), poglądową (nie muszę pisać, bo chyba każdy wie...) itp. itd... - nie chciałem po prostu tego wszystkiego rozpisywać.
Uni, mam nadzieję, że wyjaśniłem parę rzeczy. Nie, nie jestem jednostronny, nie faworyzuję żadnej partii politycznej, bo według mnie powinno się wywalić ich wszystkich i zreformować ten burdel. Zarabia bajońskie sumy, a nawet dupy mu się nie chce ruszyć do sejmu (i tym reprezentujemy, czym jest dla nas kraj?!). Powinno się znieść immunitety i wszystkie udogodnienia i premie dla tych idio*ów, ale nie...wydajmy pieniądze z podatku na nowe tablety (no po prostu myślałem, że jeb*e w ten telewizor...).
Szanuję każdego człowieka, byle by on szanował mnie.
Jeżeli są błędy, to przepraszam...
uff...kur*a! :caleb:
Żeby poluzować atmosferę, czas na przemyślenia:
:

Image
Ostatnio edytowany przez Szczur 22 Lip 2013, 09:19, edytowano w sumie 2 razy
Dobrej Zony!
Всегда из тени - крыса
:

Opowiadanie - praca zawieszona
Frakcja - dodatki!
Kawa / Στίχοι / Песни

Za ten post Szczur otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, GhostRider44.
Awatar użytkownika
Szczur
Stalker

Dołączenie: 21 Cze 2013, 18:29
Ostatnio był: 12 Cze 2017, 23:33
Miejscowość: Kraków / Zona
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość